Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › Koniec Gadu-Gadu w Nimbuzz i darmowego GG we FreeM
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 4 miesiące temu przez
PROZAK.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Blom
UczestnikCóż i tak dziw, że GG nie zabrania używania swojego protokołu w innych komunikatorach.
Ale i tak tragedii nie ma, Nimbuzz ma inne, lepsze protokoły.
A do komunikacji wystarczy konto Facebook Chat. -
Anonimowy
GośćTo było do przewidzenia 😉 teraz to tylko kwestia czasu aż nimbuzz zakończy swój żywot ;] 😎 🙄
-
webis
CzłonekNigdy z tego nie korzystałem. Mam w Tak Taku Era Gadu-Gadu. Płacę 1,5 zł tygodniowo i mam spokój z aplikacjami, transferami danych i innymi.
-
Anonimowy
GośćBlom – Nimbuzz jest znany głównie z tego, że posiadał darmowe GG tysiące ludzi właśnie dlatego go instalowało. Wyobraź sobie ile nimbuzz może stracić użytkowników już nie mówie o tych co byli za skype a ten protokół jak ci wiadomo też został usunięty.
-
Anonimowy
GośćTylko czekać aż to GG usunie swój protokół w innych alternatywach np. palringo, inspiro wtedy będziemy skazani na mobilne GG 😛 ;]
-
Anonimowy
GośćNiumbuzz był świetny, prosty ale ładny interfejs, szybki ale niestety w Polsce cięzko będzie wkraść mu się w łaski po zerwaniu umowy z GG. Sam polecam Pidguin (pingwina) obsługuje wszystkie protokoły, działa szybko, nie zawiera reklam i wszysko co najlepsze!
-
Anonimowy
Gość@Lordrook, chyba chodzi ci o Pidgina 😉 Zmienilem juz jakis czas temu z gg 6, bo mnie juz troche zaczelo wkurzac i powiem szczerze – strzal w 10 – zero reklam, zero problemów, wszystko działa szybciej i lepiej niż dziadostwo od gg
-
Anonimowy
Gośćdupa
-
PROZAK
Uczestnikz tym gg wygra i tak jabber. Już teraz mam sporo znajomych co zarzucili gg na rzecz google talk i jabber. Jak już wykasują możliwość transportu w jabber to i ja chyba zarzucę kontakt w gg.
-
-
AutorWpisy