Koniec atrakcyjnych zasileń telefonów pre-paid

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Koniec atrakcyjnych zasileń telefonów pre-paid

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #154317 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nawet sto milionów złotych stracił Skarb Państwa w wyniku działań zorganizowanej grupy przestępczej, która handlowała kartami zasilającymi telefony komórkowe w systemie pre-paid (tzw. telefony „na kartę”).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #183228 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe, że tak długo policja nie sprawdzała doładowań z superbonusami np. na Allegor.

• #183229 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fiskus stracil 100 mln zl, to obroty musialy byc rzedu 0,5 mld zl !! Ciekaw jestem czy teraz ktos przeswietli sprzedaz na Allegro, przeciez to nie bylo w legalnym obrocie, a fiskus ma przeciez 5 lat na to

• #183231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no ja dlatego wole doladowywac przez internet. w ogole wszystko zwiazane z komorkami zalatiwam via siec. od przedluzania abonamentu, przez zakup telefonu, na doladowaniach skonczywszy, ale tez chyba tylko dlatego ze w jestem u pomaranczowych, bo oni strone maja rozbudowana. w kazdym badz razie, niedlugo wszyskto rpzez siec bedziemy zalatwiac, to takie przekrety sie skoncza

• #183232 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wy nadal mylicie pojecia, to nie skarb panstwa zostal okradziony tylko grupa pomyslowych ludzi nie dala sie okradac przez skarb panstwa. Popieram w pelni takie dzialania, skarb panstwa okrada nas obywateli na kazdym kroku wiec jak kuba bogu tak bog kubie…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #183232 w Koniec atrakcyjnych zasileń telefonów pre-paid
Twoje informacje:

Anuluj