Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Konferencja Play LIVE Play fresh -najtańsza oferta na rynku pre-paid
- Ten temat ma 39 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćLol, gdzie oni zrobili tą konfernecję 🙂 mało poważnie to wygląda
-
Anonimowy
GośćPrzy torze jakimś. Marcin pisał, że kto lubi szybką jazdę i ma prawko, to niech zawita 🙂
-
Anonimowy
Gośćno Bemowie pewnie. jednak rzeczywiście ten namiot trochę przaśny, a darmowa przejażdżka dla dzienniakrzy trochę etycznie wątpliwa – liczą dzięki temu na lepsze teskty?
bardzo przeciętna cena netu i pakietów transmisji, wciąż Heyah nie do pobicia
-
Anonimowy
GośćMożna powiedzieć Play zacząl wojnę o klienta pre-paidowego. Oferta tym razem jest lepsza od oczekiwań.
-
Anonimowy
GośćPremia za przychodzące wg telepolis to 3zł za 30dni … to jak w końcu ?-) Wysiadać z Lancera i sprawdzić 😀 😉
-
Kan
KlucznikWitam. Przeprasza jeżeli są błędy. Informacja pisana jest na bieżąco. Andrzej
-
Anonimowy
GośćWOW!! No to pozamiatane. Brawo PLAY!! 🙂
-
Anonimowy
GośćNajwazniejsze że rownież na nadajnikach plusa
-
Anonimowy
Gośćza tydzien kolejne spotkanie czyli kolejna konferencja?? czy jak?
-
Anonimowy
GośćNo prawda, dla niektórych to Heyah wciąż będzie lepsza, bo przy podwójnym doładowaniu koszt minuty spada do ok. 27 groszy, a net i międzynarodowe bezkonkurencyjne
-
Anonimowy
Gośćjuz wiemy kim jest Stig 😛 Przenosze nr do Play tak na marginesie.. popy, sropy i inne badziewia do smietkina!
-
Anonimowy
GośćJaki sens ma teraz urodzinowa oferta w Play i abonamenty innych sieci?
-
Anonimowy
Gośćpoza stawkami za sms i minute bardzo fajny jest tez ten pakiet 100 minut do play.. wychodzi po 5gr za minute
-
Anonimowy
Gośćswietna oferta.. teraz moge sie smiac z simplusowcow, taktakowcow, popowcow i biedronki, ktora wstyd wogole miec 😛
-
Anonimowy
GośćSzkoda, że mmski drogie. W poprzedniej ofercie były po 15gr.
-
Anonimowy
GośćDROGIE MMS!!?? W innych sieciach jest po 40 groszy!
-
Anonimowy
Gośćczyli minuta 16 groszy !?!?
30 zł. starter + 10 zł doładowanie + 15 zł bonus (na start)
czyli za 40 zł mamy 55 zł na rozmowy tj 190 minut za 40
zł = 0,16 minuta !?!?
-
Anonimowy
GośćPodobno już orange zareagował i ma zaoferować stawki w nowym POPie: 0.32zł/min, SMS 0.12 zł, MMS po 0.22zł i to od 24 marca. Czyżby czas startu Heyaha się powtórzył?
-
Anonimowy
GośćNadal niestety pozostaje problem ich zasięgu i oferty
abonamentowej… Bo tutaj nie błyszczą za bardzo. Już
nawet to znienawidzone przez wszystkich orange ma
lepsza ofertę.
-
Anonimowy
Gośćmiejmy nadzieje ze za tydzien, play rowniez zaoferuje cos dla klientow mających abonament, mozliwosc dokupienia pakietow w sieci dla starych abonentow itp. Miejmy nadzieje!
-
Anonimowy
GośćPlay jakby troszkę odpuszczał aboanmenty. a to dziwne, gdy wszyscy właśnei o takich klientów starają się walczyć
-
Anonimowy
Gośćjak widzę tą ofertę to na kalendarzu chciałbym zmienić datę dzisiejszego dnia…
-
Anonimowy
GośćSuper konferencja w namiocie o tej porze roku, co kasy zabrakło żeby wynająć sale konferencyjna ?
-
Anonimowy
Gośćnamiot byl, bo to przy torze wyscigowym.. A na torach nie ma przewaznie sal konferencyjnych. Zreszta play slynie z nieprzecietnych form komunikacji 😉
-
Anonimowy
GośćPlay ma niestety dosyc slaby zasieg ale to ich "mobilnego" internetu, za ktory jak w tym wypadku sporo sobie licza bo 12 groszy za sto kilko. To z pewnoscia najgorszy punkt oferty, jak nie patrzec stanowczo przy duzo.
-
LesH
UczestnikWczoraj piątek wieczorem pytałem w przygranicznym punkcie PLAY-a o te startery i panienka definitywnie wskazywała na 16 marca… 🙁
także w opcji zmiany taryfy wcześniej kupionych prepaidów na 'fresh’… 🙁
-
Anonimowy
GośćW KOŃCU porządny operator przełamie zmowe cenową Plusa posiadam sam plusa ale takze heya i korzystam z heya poniewaz MINUTA DO WSZYSTKICH I UNI EU 0,45 ZŁ, plus ma za nic klientów z simplusa gdzie trzeba placic 0,78 zł za minute więc teraz od 16 przechodze do play plus to badziew
-
Anonimowy
Gośćstartery są już na allegraku.
-
Anonimowy
Gośćhmm w orange 25gr za 50kb i tak mało kozystam z neta w telefonie a 12gr za 100kb nie jest złe
-
Anonimowy
Gośćnp i za 5zyta mam 500 sms do wszystkich!! no i jka by nie było waznos kata rok + 90 dni odbiernanie!!!
-
Anonimowy
Gośćwszystko ładnie. a ja w miejscu zamieszkania mam wyłącznie zasięg orangutana. i pozostaje mieć nadzieje że ruchy jakie wykonuje play nie pozostaną bez echa na rynku i że konkurencja tez ruszy szanowne tyłki.
gdybym miał wybór (zasięg) stanęłoby na Heyah bo dużo dzwonię za granicę a ich oferty nikt nie przebija.
-
Anonimowy
Gośćnie da się wszystkim dogodzić! 29 groszy to rewolucja jak łapka! no i bonusy, jak ktoś pisze że to średnia oferta to sie dziwie i to mega
-
Anonimowy
GośćPlay hm.. mogą dawać mi wszystko za darmo !!!! ale u mnie nie ma u mnie zasięgu wcale !!!!!! 0 antenek !!! to konkurencji nie zrobi :-)))
-
Anonimowy
GośćAle o co chodzi z tym sformułowaniem,że ceny obowiązują na nadajnikach play i plusa? To jak będę w zasięgu orange lub ery to ile będę płacił za minutę i za sms’a?Czy ktoś zna odpowiedz na to pytanie? Jak tak to piszcie?
-
Anonimowy
GośćCZY TAK TRUDNO ZROZUMIEC JEDNA RZECZ PLA KORZYSTA Z NADAJNIKOW PLUSA I BYLA OBAWA ZE CENY W TARYFIE FRESH OBOWIAZUJA TYLKO NA NADAJNIKACH P4 A W ZASIEGU PLUSA BEDZIE NORMALNA STAWKA 0,49 PLN PO DRUGIE NA DZIEN DZISIEJSZY NIGDY NIE BEDZIESZ W ZASIEGU ERY I ORANGE BO P4 NIE MA Z NIMI UMOWY WYSTARCZY ?
-
Anonimowy
GośćNo jeśli tak to ok. Trochę mnie uspokoiłeś.
-
Anonimowy
Gośćja tam wole heyah bo jest 0.03 za 100 a nie tak jak w play 0.12 za 100, zreszta dla mnie oferty na dzwonieie i smsy juz sa bardzo tanie nie wiem po co mi tansze.
-
Anonimowy
Gośćdlaczego ten serwis internetowy klamie i naklania do nirkorzytnego rozporzadzenia moim mieniem? "transmisja danych to jedyne 12 groszy /100 kb" – Heyah ma kilkanascie nizsze ceny. Czy tzw.Play im za to zaplacil by klamali? Jesli jest tu jakis prawnik to prosze o info jak ukarac tych klamcow? Dzieciaki, nie wierzcie w oplacone reklamy ani w "szeptaną/szemraną reklamę!!!
-
Anonimowy
GośćKan jak wrażenia z jazdy ? Zmarzłeś w tym namiocie 😛 ?
-
-
AutorWpisy