Konferencja Play LIVE Play fresh -najtańsza oferta na rynku pre-paid

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Konferencja Play LIVE Play fresh -najtańsza oferta na rynku pre-paid

Przeglądanie wątków odpowiedzi 39
  • Autor
    Wpisy
    • #156367 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Czwarty operator telefonii komórkowej Play zaprezentował swoją nową ofertę na kartę o nazwie Play Fresh. Redakcja serwisu Telix.pl była obecna na tej konferencji i przedstawiła relację live.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Lol, gdzie oni zrobili tą konfernecję 🙂 mało poważnie to wygląda

• #169326 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przy torze jakimś. Marcin pisał, że kto lubi szybką jazdę i ma prawko, to niech zawita 🙂

• #169327 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no Bemowie pewnie. jednak rzeczywiście ten namiot trochę przaśny, a darmowa przejażdżka dla dzienniakrzy trochę etycznie wątpliwa – liczą dzięki temu na lepsze teskty?

bardzo przeciętna cena netu i pakietów transmisji, wciąż Heyah nie do pobicia

• #169328 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Można powiedzieć Play zacząl wojnę o klienta pre-paidowego. Oferta tym razem jest lepsza od oczekiwań.

• #169329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Premia za przychodzące wg telepolis to 3zł za 30dni … to jak w końcu ?-) Wysiadać z Lancera i sprawdzić 😀 😉

• #169331 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witam. Przeprasza jeżeli są błędy. Informacja pisana jest na bieżąco. Andrzej

• #169334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

WOW!! No to pozamiatane. Brawo PLAY!! 🙂

• #169341 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najwazniejsze że rownież na nadajnikach plusa

• #169342 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

za tydzien kolejne spotkanie czyli kolejna konferencja?? czy jak?

• #169343 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No prawda, dla niektórych to Heyah wciąż będzie lepsza, bo przy podwójnym doładowaniu koszt minuty spada do ok. 27 groszy, a net i międzynarodowe bezkonkurencyjne

• #169344 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

juz wiemy kim jest Stig 😛 Przenosze nr do Play tak na marginesie.. popy, sropy i inne badziewia do smietkina!

• #169345 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki sens ma teraz urodzinowa oferta w Play i abonamenty innych sieci?

• #169346 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

poza stawkami za sms i minute bardzo fajny jest tez ten pakiet 100 minut do play.. wychodzi po 5gr za minute

• #169347 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

swietna oferta.. teraz moge sie smiac z simplusowcow, taktakowcow, popowcow i biedronki, ktora wstyd wogole miec 😛

• #169348 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda, że mmski drogie. W poprzedniej ofercie były po 15gr.

• #169350 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

DROGIE MMS!!?? W innych sieciach jest po 40 groszy!

• #169351 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli minuta 16 groszy !?!?

30 zł. starter + 10 zł doładowanie + 15 zł bonus (na start)

czyli za 40 zł mamy 55 zł na rozmowy tj 190 minut za 40

zł = 0,16 minuta !?!?

• #169352 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podobno już orange zareagował i ma zaoferować stawki w nowym POPie: 0.32zł/min, SMS 0.12 zł, MMS po 0.22zł i to od 24 marca. Czyżby czas startu Heyaha się powtórzył?

• #169354 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nadal niestety pozostaje problem ich zasięgu i oferty

abonamentowej… Bo tutaj nie błyszczą za bardzo. Już

nawet to znienawidzone przez wszystkich orange ma

lepsza ofertę.

• #169358 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miejmy nadzieje ze za tydzien, play rowniez zaoferuje cos dla klientow mających abonament, mozliwosc dokupienia pakietow w sieci dla starych abonentow itp. Miejmy nadzieje!

• #169360 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play jakby troszkę odpuszczał aboanmenty. a to dziwne, gdy wszyscy właśnei o takich klientów starają się walczyć

• #169361 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak widzę tą ofertę to na kalendarzu chciałbym zmienić datę dzisiejszego dnia…

• #169362 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super konferencja w namiocie o tej porze roku, co kasy zabrakło żeby wynająć sale konferencyjna ?

• #169363 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

namiot byl, bo to przy torze wyscigowym.. A na torach nie ma przewaznie sal konferencyjnych. Zreszta play slynie z nieprzecietnych form komunikacji 😉

• #169365 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play ma niestety dosyc slaby zasieg ale to ich "mobilnego" internetu, za ktory jak w tym wypadku sporo sobie licza bo 12 groszy za sto kilko. To z pewnoscia najgorszy punkt oferty, jak nie patrzec stanowczo przy duzo.

• #169366 Odpowiedz
      LesH
      Uczestnik

Wczoraj piątek wieczorem pytałem w przygranicznym punkcie PLAY-a o te startery i panienka definitywnie wskazywała na 16 marca… 🙁

także w opcji zmiany taryfy wcześniej kupionych prepaidów na 'fresh’… 🙁

• #169367 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W KOŃCU porządny operator przełamie zmowe cenową Plusa posiadam sam plusa ale takze heya i korzystam z heya poniewaz MINUTA DO WSZYSTKICH I UNI EU 0,45 ZŁ, plus ma za nic klientów z simplusa gdzie trzeba placic 0,78 zł za minute więc teraz od 16 przechodze do play plus to badziew

• #169368 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

startery są już na allegraku.

• #169369 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmm w orange 25gr za 50kb i tak mało kozystam z neta w telefonie a 12gr za 100kb nie jest złe

• #169370 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

np i za 5zyta mam 500 sms do wszystkich!! no i jka by nie było waznos kata rok + 90 dni odbiernanie!!!

• #169371 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wszystko ładnie. a ja w miejscu zamieszkania mam wyłącznie zasięg orangutana. i pozostaje mieć nadzieje że ruchy jakie wykonuje play nie pozostaną bez echa na rynku i że konkurencja tez ruszy szanowne tyłki.

gdybym miał wybór (zasięg) stanęłoby na Heyah bo dużo dzwonię za granicę a ich oferty nikt nie przebija.

• #169372 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie da się wszystkim dogodzić! 29 groszy to rewolucja jak łapka! no i bonusy, jak ktoś pisze że to średnia oferta to sie dziwie i to mega

• #169373 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play hm.. mogą dawać mi wszystko za darmo !!!! ale u mnie nie ma u mnie zasięgu wcale !!!!!! 0 antenek !!! to konkurencji nie zrobi :-)))

• #169376 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale o co chodzi z tym sformułowaniem,że ceny obowiązują na nadajnikach play i plusa? To jak będę w zasięgu orange lub ery to ile będę płacił za minutę i za sms’a?Czy ktoś zna odpowiedz na to pytanie? Jak tak to piszcie?

• #169377 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CZY TAK TRUDNO ZROZUMIEC JEDNA RZECZ PLA KORZYSTA Z NADAJNIKOW PLUSA I BYLA OBAWA ZE CENY W TARYFIE FRESH OBOWIAZUJA TYLKO NA NADAJNIKACH P4 A W ZASIEGU PLUSA BEDZIE NORMALNA STAWKA 0,49 PLN PO DRUGIE NA DZIEN DZISIEJSZY NIGDY NIE BEDZIESZ W ZASIEGU ERY I ORANGE BO P4 NIE MA Z NIMI UMOWY WYSTARCZY ?

• #169378 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jeśli tak to ok. Trochę mnie uspokoiłeś.

• #169379 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja tam wole heyah bo jest 0.03 za 100 a nie tak jak w play 0.12 za 100, zreszta dla mnie oferty na dzwonieie i smsy juz sa bardzo tanie nie wiem po co mi tansze.

• #169380 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dlaczego ten serwis internetowy klamie i naklania do nirkorzytnego rozporzadzenia moim mieniem? "transmisja danych to jedyne 12 groszy /100 kb" – Heyah ma kilkanascie nizsze ceny. Czy tzw.Play im za to zaplacil by klamali? Jesli jest tu jakis prawnik to prosze o info jak ukarac tych klamcow? Dzieciaki, nie wierzcie w oplacone reklamy ani w "szeptaną/szemraną reklamę!!!

• #169382 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kan jak wrażenia z jazdy ? Zmarzłeś w tym namiocie 😛 ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 39
Odpowiedz na: Odpowiedź #169326 w Konferencja Play LIVE Play fresh -najtańsza oferta na rynku pre-paid
Twoje informacje:

Anuluj