Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Konferencja o przenoszeniu numerów w Play (video)
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćAndrzeju, proszę zadaj pytanie czy warto przenosić numer do playa skoro system nie pozwala na kupienie więcej niż 300 minut wewnątrzsieciowych po upływie 30 dni od aktywowania pakietów. Czy to celowe wprowadzenie w błąd abonentow czy następny błąd systemu.
-
Kan
KlucznikJak tylko będzie taka możliwość to zapytamy.
-
Anonimowy
GośćZnowu chcą efektem kupić dziennikarzy, poprzednio namiot, teraz jakiś TIR.ech….
-
Anonimowy
GośćKan zapytaj jakim powodzeniem cieszy się Play Fresh i czy są szanse na tańszą transmisję danych w tym pre paidzie i abonamentach?
-
Anonimowy
GośćZaskakująco najwięcej odchodzi do Play z Ery, a w komentach najbardziej nielubiany jest Orange:)
-
Anonimowy
Gośćz submarek PTC – tak dokładnie powiedział Gruszka, a to też teoretycznie choćby Biedronka. zresztą z tymi danymi było zamieszanie, i Gruszka obiecał jeszcze raz je sprawdzić
-
Anonimowy
Gość"Dla przenoszących swój numer operator przygotował promcję w postaci trzech dodatkowych bonusów." Tylko te bonusy w regulaminie nie są doprecyzowane, tzn. nie ma nigdzie napisane ile są ważne. Było mówione o takim samy terminie jak konto główne ze złotówkami, później, że każda transza 20zł ważna jest miesiąc. A jak jest faktycznie?
-
Anonimowy
GośćDlaczego od 28 marca nie przeniesiono mojego numeru z Mobilkinga do Play i nie mam żadnej informacji w tej sprawie. Reklamowałem to w Play i Mobilking. Informowałem Pana Gruszkę 2 razy żeby się zainteresował i zero odzewu
-
Anonimowy
GośćPlay uderzył w ere bo przejął sklepy germanosa, w których kiedyś gościła era.
-
sebi997
Uczestnikandrzeju jesli mozesz zapytaj o "no to sprawdźmy jak to naprawdę jest z tym przenoszeniem – nagroda Nokia PRISM" bo jakos ani widu ani slychu o rozwiazaniu pozdrawiam
-
Kan
KlucznikMoże udostępniona konferencja Play na video przybliży bardziej usługę przenoszenie numeru w Play. Pytania postaram się zebrać i mailowo zapytać rzecznika Play. Pozdrawiam Andrzej
-
Anonimowy
GośćZ obsługa klienta w Play nie jest rewelacyjnie, nawet najmniejszy błąd czy problem ciężko rozwiązać. Mało kto pisze o dosyć niskim poziomie połączeń w Play przy dłuższej rozmowie rozłącza bo musi się przełączyć na Plusa i tak wciąż także tak rewelacyjnie nie jest, kilka osób już żałuję przejścia.
-
-
AutorWpisy