Start › Forum › Operatorzy › Komunikatory › Klątwa krąży na Gadu-Gadu
- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTrzeba być kretynem żeby w 21 wieku uwieżyć w takie coś.
-
Anonimowy
GośćŚwięte słowa Adamus – 100% racji. Tylko aż trudno uwierzyć ilu kretynów żyje w tym 21 wieku…
-
Anonimowy
Gośći dodajmy, ze trzeba byc kretynem, zeby wierzyc w to co
wierzy ten pan w czarnej sukience:)
-
Anonimowy
Gośćcyfrowy Polsat nadaje na platformie kanały TVP Sport i TVP Info
-
Anonimowy
GośćJak widać kretynów nie brakuje. A jak są kretyni to są i cwane hieny, które żerują na głupocie ludzkiej. Tak samo jak i inteligencja istnieje od zarania dziejów i pozostanie póki pędzie istniał gatunek ludzki. Nie ma się czym przejmować To nic nadzwyczajnego 🙂
-
Anonimowy
GośćChciałem napisać, że póki istnieje inteligencja będzie istniała i głupota. To jakby dwa bieguny jednego pojęcie nierozerwalnie ze sobą związane.
-
Anonimowy
GośćNo Panowie bez przesady. Jesli ktos wysle wam maila: "ktos wpisal Cie na liste do wypierd… w kosmos" To wiadomo,ze nie boisz sie tego, ze faktycznie ktos wysle Cie w kosmos, tylko,ze ktos ci zle zyczy i cie bardzo nie lubi. Ja tez dostalem wiadomosc na GG z ta kretynska wrozka, przede wszystkim zastanawialem sie, co za debil chce mnie przestraszyc, a nie jakiejs debilnej wrozki.
-
johnny-18
CzłonekTo jak w tym kawale:
"Ile macie lat?
35
No co wy – 35lat i wierzycie w dżiny?" ;D
-
Anonimowy
GośćAdam odnosnie kupy miesa – to jest argumentacja
ponizej krytyki, ktora mozna przypisac powiatowemu
katechecie, ale nie czytelnikowi telixa, zauwaz ze przez
stulecia ludzie wierzyli w zeusa, wielkiego manitou, allaha,
kriszne itd. , i dalej wierza, wiara w jezusa ma takie same
podstawy w prawdzie historycznej, trezba miec tylko
odwage ja poznac, i w takim samym procencie wyjasnieja
po co sie zyje, (dokladnie w zerowym) jak wyzej
wymienione religie, tylko tyle chcialbym powiedziec
(wszystkie male litery zamierzone, ale bez checi
obrazania kogokolwiek), a na marginesie to przypominam
o historii, ktorej elementy zawarto m.in w krzyzakach, jak
Ci sie nie chce to obejrzyj film forda, kiedys tez,
dokladnie jak ten spamer, kosciol katolicki zachecal do
wykupowania grzechow, oczywiscie za pieniadze a nie
dobre sprawowanie:)) pozdrawiam
-
Anonimowy
Gośćjojo wiara to przede wszystkim wartości moralne których ludżom nie wierzącym brakuje !! jestem Katolikiem i jestem z tego dumny !! pozdro 600
-
Anonimowy
GośćMOIM ZDANIEM TEMAT TOTALNIE DENNY Z TA KLĄTWĄ – POCO NA TELIXIE TAKI BZDURY PISZECIE !!!
-
Anonimowy
Gośćcałe to gg to jeden wielki spam.
-
Anonimowy
GośćAmen
-
Anonimowy
GośćMyślę, żeby się wypowiadać na temat wiary to należałoby znać Biblię (Pismo Święte) Bez znajomości Słowa Bożego widać, że każdy wypowiada swoje subiektywne zdanie. Podpowiem, że jest niebo i piekło, ale czegoś takiego jak czyściec nie ma. Pozdrawiam wszystkich niewierzących w Boga, proponuje przeczytać: Psalm 14.1 i Psalm 53.2 Ja przyjąłem Pana Jezusa jako swojego Zbawiciela, mam odpuszczone grzechy i jestem zbawiony. Tak nas naucza Słowo Boże. AMEN
-
Anonimowy
GośćA mnie juz kilkakrotnie wróżka Elwira przeklęła. 😉 Ale nie zmusiła mnie jeszcze do wejścia na podejrzaną stronę, ani tym bardziej do wysłania smsa za 23 zł :>
-
Anonimowy
GośćJa nie dostałem jeszcze takiej "klątwy",ale jak bym dostal to bym chyba padł ze śmiechu,że komuś chciało się na to wydać 23zł.
-
Anonimowy
GośćTrzeba jej było odpisać "Jak Ty na mnie k**wa klątwę rzuciłaś to ja już posyłam do jasnej cho*ery chłopaków. Źle trafiłaś słonko! O poranku tam wpadną do Ciebie to K**wa tylko te pie**lone koraliki z Ciebie zostaną!" 😛 żart.
-
Anonimowy
Gośćjesli dostaniecie taka wiadomosc na gg czy maila po prostu nalezy to zbagatelizowac chodzi tylko o to zeby zarabiac na ludziach poprzez wyslanie sms-a 2,44 to Im sie choler… oplaca skasujcie wiadomosc i miejcie to w d…. 🙂
-
Anonimowy
Gośćmnie też ta cała Elwira przeklęła wprawdzie weszłam na stronę ale ją wyśmiałam napisałam jej że jest dziecinna
-
-
AutorWpisy