Karta czy abonament w plusie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Karta czy abonament w plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #131114 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cześc. Zastanawiam się nad wzięciem abonamentu w plusie albo nad zostaniem przy karcie. Co jest Waszym zdaniem lepszym rozwiązaniem? Dodam,że mam wiekszość znajomych w plusie.Oraz jak brałbym nawet abonament to pewnie bez telefonu bo mam już swój, do którego się przyzwyczaiłem.Co możecie polecić?

• #357179 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[quote]Cześc. Zastanawiam się nad wzięciem abonamentu w plusie albo nad zostaniem przy karcie. Co jest Waszym zdaniem lepszym rozwiązaniem? Dodam,że mam wiekszość znajomych w plusie.Oraz jak brałbym nawet abonament to pewnie bez telefonu bo mam już swój, do którego się przyzwyczaiłem.Co możecie polecić? [/quote]

Abonament to jest pewne zobowiązanie. W przypadku jak dużo rozmawiasz albo bierzesz sobie numer na firmę to rzeczywiście może się opłacić ale jeśli rozmawiasz niewiele i to jeszcze w obrębie tej samej sieci to nie ma to moim zdaniem większego sensu. O wiele lepiej jest zostać w ofercie na kartę.Szczególnie ,ze na kartę jest również wiele dobrych pakietów na rozmowy. Na przykład darmowe rozmowy z 5 osobami w sieci.

• #357184 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W sumie racja. Ile kosztuje taki pakiet na darmowe rozmowy? Na razie kupuję sobie pakiet na rozmowy do wszystkich sieci ale jest troche drogi.

• #357212 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Myślałem o tym aby wziąć abonament firmowy.W sensie aby na rodziców wziąc ale potem wszystko sobie przekalkulowałem i się nie opłacało. Warto jeśli ktoś jest podatnikiem vat. Rodzice obecnie nie są podatnikami vat tak więc w ich przypadku nie było to zbyt sensowne rozwiązanie. Zrezygnowali z tego. Nie widziałem wczesniej tego pakietu ale dzięki za informacje. Dzisiaj sobie włączyłem i przy tym zostanę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #357184 w Karta czy abonament w plusie
Twoje informacje:

Anuluj