Karnawałowa wyprzedaż w sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Karnawałowa wyprzedaż w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #153548 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 02.01.2010 Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era, wprowadza nową Promocję „Karnawałowa wyprzedaż” i zmienia ceny promocyjne wybranych modeli telefonów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187155 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda, że z obrazka nie można niczego odczytać. Da radę to poprawić?

• #187157 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i tak nic cikawego tam nie bedzie do tego Era juz przyzwyczaila nas.

• #187158 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ fg – no bym polemizował. Era obecnie oferuję najwięcej minut w abonamencie, co daję koszt takiej wliczonej minuty poniżej 29 groszy, i to nawet grubo poniżej w wyższych abo

• #187159 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ta i przez dwa lata jak wydzwonie te minuty bede sie meczyl z minuta w cenie 59 groszy :-)))

• #187160 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ fg – to dobierz abo tak, aby nie wydzwaniac. stawka za minutę ważniejsza w prepaidzie. tu się liczy ilośc wliczonych minut i cena abo

• #187161 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale ja nie musze niczego dobierac na rynku juz sa abonamenty ze stawka 29 groszy: Rarka, Orange 55 czy One pLay Pro. Po cholerke mi taki gniot gdzie druga pula minut jest nie do wszystkich, minuta po 59 groszy a do play jeszcze drozej… Nie mam zamiaru byc ograniczony. Czy to sie oplaca telefon wart 500zl dostane za 1 zl w zamian umowa na 2 lata, i do 12.2011 nie ciekawa do konca oferta Dzieki.

• #187162 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ fg – to Twoje zdanie, ok. zależy ile się gada. bo w wymienionych przez Ciebie ofertach, koszt minut wliczonych jest wyższy niż w Erze. Czyli ktoś, kto regularnie dzwoni podobną ilosc razy i może to z góry ocenic, za tyle samo miesięcznie zapłaci więcej

• #187163 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla frajerstwa oferta! Placic 59gr za minute Jak mozna juz gadac za 19gr to poranoja! Poza tym przymus wygadania x minut w danym miesiacu. To sie nie oplaca. Lepsza karta w PF + zbieranie minut za przychodzace i wolnosc.

• #187164 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie rozumiem niektórych po co wam poza abonamentem 29groszy ? przecież abonament się dobiera wg swoich potrzeb. Każdy wie ile średnio wydzwoni w miesiącu. A jeżeli zdarzy się raz czy dwa w roku że wygada za dużo to chyba przecież raczej nie zrobi mu to różnicy ile dopłaci. Ja nawet jak bym miał 19groszy albo 1,20 za minutę nie robi mi to różnicy. Ja tam płacę 30zł za 120minut w Erze (po przeliczeniu 25groszy) a że po abonamencie płacę 59groszy to mi to rybka bo ze dwa razy tylko przekroczyłem abonament i dopłaciłem w sumie ze 5-10zł też mi pieniądz już nie ma co tak liczyć jak skąpcy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #187157 w Karnawałowa wyprzedaż w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj