Jutro o przenoszeniu numerów w Play

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Jutro o przenoszeniu numerów w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #155967 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jutro konferencja prasowa o przenoszeniu numerów do sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #172369 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

takie były ochy i achy jaki plej jest super, a jakoś nie widać by MILIONY polaków przeniosły się do pleja!

• #172372 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witaj oślepiony wielką TRÓJKĄ!!!

przypomnij sobie ile na rynku działa PLAY a ile działają pozostali i ilu klientów ma ten ostatni.

życzę dalej lenistwa i przepłacania 😉

• #172373 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czytając komentarze na blogu rzecznika prasowego Play, Marcina Gruszki mozna odnieść wrażenie, że klienci, którzy próbują przenosić swoje numery do sieci czwartego operatora, nie są jakoś szczególnie zadowoleni.

• #172375 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

otóż to!

• #172376 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A pomyslcie coby bylo jak by nie play.Dalej minuta po 72 grosze i naliczanie minutwe 🙂 Play troszke te skostniala stukture rozpierdolil i chwala im za to.

• #172377 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To nie Play – tylko krajowi regulatorzy rynku telekomunikacyjnego(UKE ,UOKiK) – w końcu , pod dużym naciskiem UE – stworzyli warunki do takich zachowań rynku .

Nie zapomnij przy tym , ze to dzięki dopłatom ok 50mln potencjalnych użytkowników innych sieci Play , jest w stanie prowadzić tak agresywną politykę cenową . Mimo tego nie widzę takiego podniecenia w salonach i sklepach Playa – jak tu na forum . Oczywiście nikomu nie zabraniam czczenia nowego bożka (-:

• #172378 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

czlowieku jakiego bozka zastanow sie co piszesz powiem jedno dlatego wybieram pre-paida aby byc wolnym mialem ere plusa orange heyah teraz mam play-a nie chodzi o czczenie tylko o fakty zawsze wybieram najtansza dla mnie oferte i tyle nie musze czekac dwoch lat az skonczy mi sie umowa a jak ci nie pasuja doplaty i siedzisz w wielkiej trojcy to tez sobie zmien na playa nie bedziesz musial do mnie doplacac niestety taka jest polityka do rzadu doplacamy na emertury sluzbe zdrowia itd tez a wiec bedziemy tez doplacac do telefoni komorkowej osobiscie dzwonie duzo i do wszystkich sieci a wiec na dzien dzisiejszy oferta playa jak dla mnie najlepsza jesli ktos zaproponuje lepsza zabiore swoj numer z playa i pojde do innej sieci i znowu na pre-paida pozdrawiam

• #172379 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~sebi Nie podniecaj się (-: Odpowiadałem głównie na bałwochwalcze peany "pisula".

A może TY potrafisz wykazać , że napisałem nieprawdę ? . Wątpię . Też od dłuższego czasu posługuję się pre-paidami , nawet w swojej firmie . Ba – mam i Playa . Jednak śmieszą mnie tak bałwochwalczo głupie przypisywanie jakiemukolwiek operatorowi innych intencji niż tylko chęc zysku . Pozdrawiam

• #172382 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja powiem tylko tyle.Nie mam zamiaru zastanawiać sie czy UKE czy UOKiK zmniejszyły stawki czy nie.Osobiście twierdzę że nie a przykładem tego jest TP SA .Płaci milionowe kary i śmieje się nam w gębe bo i tak zarabiają krocie.Dla mnie PLAY jest nie do pobicia.Każdym tym którzy patrzą pesymistycznie na ofertę PLAY zalecam lekturę całej oferty patrząc na szczegóły a przede wszystkim na minuty darmowe jakich udzielają operatorzy oraz kiedy i jak można je wykorzystać ?

• #172383 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

osobiscie nad niczym sie nie podniecam wybieram poprostu tansza oferte w szczegolnosci oferte bez "*" a tak nawiasem mowiac dziwi mnie ze do kolegi do londynu z heyaha na komorke dzwonie taniej niz do kuzyna w playu w polsce jakos nie wierze ze jest taniej

• #172384 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Era połączenia międzynarodowe wykonuje poprzez neta więc jest taniej, a co do reszty po to jest 4 operatorów aby każdy wybierał to co mu pasuje, sam osobiście mam play ale nic mi do tego co inni mają, wolny rynek, wolny kraj dlatego śmieszą mnie opinie w stylu ”śmieje się z tych co przepłacają” znam osoby które w erze,orange czy plusie maja o wiele taniej niż w play po prostu każdy ma swój indywidualny sposób dzwonienia i tyle

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #172384 w Jutro o przenoszeniu numerów w Play
Twoje informacje:

Anuluj