Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Jutro o przenoszeniu numerów w Play
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćtakie były ochy i achy jaki plej jest super, a jakoś nie widać by MILIONY polaków przeniosły się do pleja!
-
Anonimowy
Gośćwitaj oślepiony wielką TRÓJKĄ!!!
przypomnij sobie ile na rynku działa PLAY a ile działają pozostali i ilu klientów ma ten ostatni.
życzę dalej lenistwa i przepłacania 😉
-
Anonimowy
GośćCzytając komentarze na blogu rzecznika prasowego Play, Marcina Gruszki mozna odnieść wrażenie, że klienci, którzy próbują przenosić swoje numery do sieci czwartego operatora, nie są jakoś szczególnie zadowoleni.
-
Anonimowy
Gośćotóż to!
-
Anonimowy
GośćA pomyslcie coby bylo jak by nie play.Dalej minuta po 72 grosze i naliczanie minutwe 🙂 Play troszke te skostniala stukture rozpierdolil i chwala im za to.
-
Anonimowy
GośćTo nie Play – tylko krajowi regulatorzy rynku telekomunikacyjnego(UKE ,UOKiK) – w końcu , pod dużym naciskiem UE – stworzyli warunki do takich zachowań rynku .
Nie zapomnij przy tym , ze to dzięki dopłatom ok 50mln potencjalnych użytkowników innych sieci Play , jest w stanie prowadzić tak agresywną politykę cenową . Mimo tego nie widzę takiego podniecenia w salonach i sklepach Playa – jak tu na forum . Oczywiście nikomu nie zabraniam czczenia nowego bożka (-:
-
sebi997
Uczestnikczlowieku jakiego bozka zastanow sie co piszesz powiem jedno dlatego wybieram pre-paida aby byc wolnym mialem ere plusa orange heyah teraz mam play-a nie chodzi o czczenie tylko o fakty zawsze wybieram najtansza dla mnie oferte i tyle nie musze czekac dwoch lat az skonczy mi sie umowa a jak ci nie pasuja doplaty i siedzisz w wielkiej trojcy to tez sobie zmien na playa nie bedziesz musial do mnie doplacac niestety taka jest polityka do rzadu doplacamy na emertury sluzbe zdrowia itd tez a wiec bedziemy tez doplacac do telefoni komorkowej osobiscie dzwonie duzo i do wszystkich sieci a wiec na dzien dzisiejszy oferta playa jak dla mnie najlepsza jesli ktos zaproponuje lepsza zabiore swoj numer z playa i pojde do innej sieci i znowu na pre-paida pozdrawiam
-
Anonimowy
Gość~sebi Nie podniecaj się (-: Odpowiadałem głównie na bałwochwalcze peany "pisula".
A może TY potrafisz wykazać , że napisałem nieprawdę ? . Wątpię . Też od dłuższego czasu posługuję się pre-paidami , nawet w swojej firmie . Ba – mam i Playa . Jednak śmieszą mnie tak bałwochwalczo głupie przypisywanie jakiemukolwiek operatorowi innych intencji niż tylko chęc zysku . Pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćA ja powiem tylko tyle.Nie mam zamiaru zastanawiać sie czy UKE czy UOKiK zmniejszyły stawki czy nie.Osobiście twierdzę że nie a przykładem tego jest TP SA .Płaci milionowe kary i śmieje się nam w gębe bo i tak zarabiają krocie.Dla mnie PLAY jest nie do pobicia.Każdym tym którzy patrzą pesymistycznie na ofertę PLAY zalecam lekturę całej oferty patrząc na szczegóły a przede wszystkim na minuty darmowe jakich udzielają operatorzy oraz kiedy i jak można je wykorzystać ?
-
sebi997
Uczestnikosobiscie nad niczym sie nie podniecam wybieram poprostu tansza oferte w szczegolnosci oferte bez "*" a tak nawiasem mowiac dziwi mnie ze do kolegi do londynu z heyaha na komorke dzwonie taniej niz do kuzyna w playu w polsce jakos nie wierze ze jest taniej
-
Anonimowy
GośćEra połączenia międzynarodowe wykonuje poprzez neta więc jest taniej, a co do reszty po to jest 4 operatorów aby każdy wybierał to co mu pasuje, sam osobiście mam play ale nic mi do tego co inni mają, wolny rynek, wolny kraj dlatego śmieszą mnie opinie w stylu ”śmieje się z tych co przepłacają” znam osoby które w erze,orange czy plusie maja o wiele taniej niż w play po prostu każdy ma swój indywidualny sposób dzwonienia i tyle
-
-
AutorWpisy