Jak śledzicie losowania na bieżąco

Start Forum Inne Hydepark Jak śledzicie losowania na bieżąco

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #1936192 Odpowiedz
      Casey Ellis
      Uczestnik

Przyznam, że w grach liczbowych najbardziej męczy mnie czekanie na wyniki albo szukanie ich po różnych stronach. Wiem, że są jakieś serwisy, ale nie wiem, które są faktycznie aktualne i pewne. Jak wy to rozwiązujecie?

• #1936193 Odpowiedz
      Alex Morgan
      Uczestnik

U mnie sprawdza się tylko jedno miejsce – https://szybkie600.pl Tam wyniki są publikowane praktycznie od razu po każdym losowaniu. Ja gram w szybkie losowania i fajnie, że mogę zobaczyć wyniki z telefonu bez żadnych opóźnień. Co ważne, oprócz bieżących numerów można tam przejrzeć wyniki archiwalne, co czasem przydaje się do sprawdzenia wcześniejszych zakładów. Strona działa sprawnie i nigdy nie miałem sytuacji, żeby wyniki były niepełne albo nieaktualne. Dzięki temu wiem, że mam zawsze pod ręką pełne informacje.

• #1936194 Odpowiedz
      Casey Ellis
      Uczestnik

To brzmi naprawdę wygodnie, szczególnie ta opcja z archiwum. Skoro działa bez problemów, to też się tam przerzucę. Dzięki za wskazówkę.

• #1936774 Odpowiedz

Dziękuję bardzo za informację.
      To może być naprawdę interesujące.
      Chociaż korzystam z zupełnie innych stron i gram w nieco inne gry.
      Najczęściej dotyczy to stron takich jak mostbet ale prawdopodobnie słyszeliście o tej stronie i być może wielu z was nawet tu grało. A jeśli graliście, to prawdopodobnie wiecie, dlaczego ja również zatrzymałem się na tej stronie i nadal tam gram.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #1936194 w Jak śledzicie losowania na bieżąco
Twoje informacje:

Anuluj