iPhone -tajemnicze przypadki eksplozji

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone -tajemnicze przypadki eksplozji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #154753 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

W internecie pojawia się coraz więcej informacji na temat telefonu Apple, który rzekomo eksploduje.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180748 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

80cio letni ?!… wow i polapal sie w ipku ? brawo dla tego pana

• #180749 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To nie Polska, to Francja tam dziadki sobie radzą tj jak u nas 60 latki ;d

• #180750 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ha ha ha. Ale szyderstwo, kajam się ze śmiechu…

• #180751 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tak sobie wlasnie radza…ze chac odzyskac pieniazki wymyslaja takie bzdury jak wybuch telefonu:D

• #180753 Odpowiedz
      Jacoo
      Członek

Mi ostatnio się coraz częściej zawiesza wrr!!

• #180754 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Omnia hd niema tego problemu.Slyszalem kiedys jak wlasciciel iphona chcial go zresetowac ale i to sie zawiesilo.Ja zawsze wyciagam baterie.Mam nokie.A z tego co uslyszalem ten gostek czekal az do wyladowania sie baterii!!Bo jak wiadomo jakis super mozg tag go zaprojektowal ze jest niewyciagalna 🙂

• #180755 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W usa maja wyposazyc armie.W razie braku granatow w iraku beda rzucac wybuchajacymi iphonami w talibow.Wiecie jaka to nobilitacja dla araba.Juz widze jak sie przechwalaja miedzy soba – ja dostalem po oczach 3gs a mi tylko eksplodowal w twaz model 16 gigowy 🙁

• #180756 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Artykuł ewidentnie sponsorowany, na pewno jest wielu naciągaczy którzy po zbiciu ekranu coś kombinują, ale jak dobrze pamiętam sprawę dela, to wtedy na całym świecie wybuchło raptem parę sztuk baterii, a do wymiany przeznaczono wszystkie z wadliwych serii. Jabłuszko najwyraźniej próbuje tego uniknąć wszelkimi dostępnymi metodami, to że na przykład firma komuś zwróciła czy chciała zwrócić pieniądze już jest mocno podejrzane. Ogromna większość nie wybuchnie, to prawda, ale nie powinien żaden, no bo kto chciałby się znaleźć wśród szczęśliwców którym to się jednak zdarzy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #180748 w iPhone -tajemnicze przypadki eksplozji
Twoje informacje:

Anuluj