iPhone 4G zwrócony do Apple, historia jak z filmu, czy przeciek kontrolowany?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone 4G zwrócony do Apple, historia jak z filmu, czy przeciek kontrolowany?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152487 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Przedstawialiśmy już wideo z serwisu Gizmodo.com pokazujące domniemany prototyp telefonu iPhone 4G. Autentyczność urządzenia nabiera prawdziwych kształtów, firma Apple zażądała zwrotu telefonu prawowitemu właścicielowi. Historia jak z filmu? Czy może przeciek kontrolowany?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193986 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też mi przeciek kontrolowany … zupełnie jakby przeciętnego użytkownika iphone’a interesowało co napisze Gizmodo … LOL

• #193987 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mogą mieć i miliardy wielbicieli ale jak nie dadzą tego w normalnie (czytaj: przystępnej) cenie tylko wyskoczą z ceną z kosmosu to i tak kupi to tylko nikły procent tego, co mogłoby kupić.

• #230747 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Morpheus ma racje… Mam yamiar kupic Iphona 4G/HD, ale jak będzie kosztował powyżej 3 tysięcy to go w życiu nie kupie. Myśle że dużo ludzi myśli tak jak ja… Wiadomo jest to telefon który.. no… jest zajebisty ale nie za ta cene…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #230747 w iPhone 4G zwrócony do Apple, historia jak z filmu, czy przeciek kontrolowany?
Twoje informacje:

Anuluj