Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › iPad w Plusie -rusza program testowy dla klientów
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćInformacja lepsza niż HTC Desire w Play. Brawo dla Plusa. pokonał wszystkich.
-
Anonimowy
GośćJest, jest, jest.
-
Anonimowy
GośćI kto jest lepszy Play czy Plus w nowościach:) Playowców zatkało:)
-
Anonimowy
GośćJEAP…
-
Anonimowy
GośćBardzo ciekawie zapowiada się rywalizacja o klienta poprzez ofertę tym razem sprzętową. Moim zdaniem tutaj Plus zaskoczył wszystkich, nawet bardziej niż Play informacją o HTC Desire.
-
Anonimowy
GośćWieśniaki w dupe sobie gówno z plusa mozecie wsadzić Desire rządzi
-
Anonimowy
GośćSzczerze, mnie ani trochę nie podnieca sprzęg Apple.
-
Anonimowy
GośćTrzeba spróbować i wziąć udział w konkursie. Może akurat uda się pobawić tym czymś 🙂
-
Anonimowy
GośćA to jest to o czym pisałem. Plus koncentruje się na takich rzeczach zamiast skoncentrować się na konkretach czyli np na swoich ofertach. Po co wprowadzają takie coś jak raz, nie oferują nawet IPhona w dedykowanych abonamentach. Zresztą można powiedzieć że w ogóle go nie oferują bo nawet reklamy nie mają to skąd zwykły człowiek ma o nim wiedzieć w ich ofercie. Dwa IPad korzysta z nowego wejścia na karty sim (micro) czego u nas jeszcze nie ma a Plus przecież jeszcze tego nie wprowadził. Czyli dają po prostu zabaweczkę do pobawienia się bo ni jak ma się to do użyteczności. Bo internetu mobilnego nie da się sprawdzić na tym…
-
Anonimowy
Gośćboli gdy to plus ma pierwszy nie play
-
Anonimowy
Gośćplus jest najlepszy, udowadnia to kolejny raz, brawo
-
Anonimowy
GośćRewelacja:)czekałem na to:) Plus wyprzedza resztę:)
-
-
AutorWpisy