Internet w komórce

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Internet w komórce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #152287 Odpowiedz
      Bajadurka
      Członek

Wszystko na powyższy temat – gdzie najtaniej i najlepiej, jak się łączyć itd…

• #227150 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No, ja ostatnio podniecałam się internetem w komórce by heyah: 2 gr za 100 kb i można zastosować do kompa.

• #227151 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co do stawek za połączenie z netem to wiem, że jeszcze niedawno było głośno o tym, że Heyah przoduje – nie wiem czy coś się w tym temacie zmieniło?

• #227152 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie, lepsze od internetu w Heyah są pakiety internetowe w Simplusie. Taryfikowane są co 1 bajta.Wchodzę sobie na google maps w komórce, ściągam pocztę, replikuję czytniki RSS (nagłówki wiadomości z portali www), surfuje po www na mini operze, łączę się z inspiro (darmowe GG). Do tego wszystkiego najlepsza taryfikacja co 1 bajta !!! Pojedyncza sesja to czasem 10-50kB w sumie wyslanych i odebranych danych. W Heyah kazda paczka 100kB odebranych i wyslanych danych liczona jest oddzielnie po 2 grosze. Czyli w minimalnej sesji 200kB a w Simplusie w starej taryfie Nowy Simplus jedynie 10-50 lub 100KB max.

• #227153 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No, ale ile płaci się za taki pakiet?
      Bo wydaje mi się, że to naliczanie po 2 gr, to nie jest żaden dramat cenowy

• #227154 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[quote="Simplusowiec":2s3xgmyj] Czyli w minimalnej sesji 200kB a w Simplusie w starej taryfie Nowy Simplus jedynie 10-50 lub 100KB max.[/quote:2s3xgmyj]

Nie bardzo rozumiem ten fragment (tzn merytorycznie nie rozumiem co chciałeś przekazać) – możesz jaśniej?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #227151 w Internet w komórce
Twoje informacje:

Anuluj