Internet Explorer 8 już dostępny

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Internet Explorer 8 już dostępny

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #156196 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Microsoft opublikował oficjalnie kolejną wersję swej przeglądarki internetowej – Internet Explorer 8.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #170770 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Według dla mnie IE 8 to … (pardon le mot) … kupa. Miało być coś lepszego, ale okazuje się, że: działa tylko nieco szybciej od IE 7, żadna rewelacja jeśli chodzi o prawie niezmieniony wygląd i użyteczność, ale co mnie wkur… zdenerwowało 😉 – wyłącza przy uruchomieniu w NortonInternetSecurity opcję ochrony przed phishingiem, NO TO JUŻ SKANDAL! Mozillę wgram, a nie ten chłam.

• #170771 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

j/w

• #170772 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To co robi Microsoft (systemy Vista i 7, kolejne wersje IE, najnowszy Office) to jeden, gigantyczny, szalony spyware, rootkit i datamining w jednym. Cokolwiek innego twierdzą i jak to dbają o nasze bezpieczeństwo – ordynarne kłamstwo. Trzymajcie się z daleka od nowych produktów chyba, że lubicie być "przeźroczyści".

• #170773 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Microsoft zrobił beznadziejnie IE8 niczym sie nie różni jak kolega wspomniał^^ i niektorym nawet nie chce chodzic ten program !!! TO WPROST SKANDAL!!! Zeby nie mozna bylo wykorzystac przegladarki DLatego polecam Mozzila firefox powinna dzialac kazdemu 3.5 new wersion

<<< POZDRAWIAM TYCH CO TEZ TAK UWAZAJA >>>

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #170773 w Internet Explorer 8 już dostępny
Twoje informacje:

Anuluj