Internet Cyfrowego Polsatu dla każdego

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Internet Cyfrowego Polsatu dla każdego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #151449 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dzisiaj Cyfrowy Polsat umożliwia zakup swojego Internetu bez konieczności posiadania telewizji operatora. W ramach promocji „Drugie Tyle w prezencie”, klienci będą mogli korzystać z podwojonego pakietu danych przez 3 lub 6 kolejnych miesięcy. Dzięki temu najniższy łączny pakiet danych wynosi teraz 4 GB, a najwyższy – aż 60 GB.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234705 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Wolny internet od Cyfrowego Polsatu – faktycznie informacja dnia. Ceny także konkurencyjne.

• #234718 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe swoją drogą jak jest z mobilnością CP – jeżeli jest tak bardzo mobilny jak ten Play, lub jeszcze bardziej, to chyba tylko należy się go wystrzegać.

• #234734 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

oferta wygląda ładnie pięknie gdyby nie tylko dopisek w tabeli „w tym do wykorzystania w godzinach 0:00 – 8:00”
      bardzo niewielu użytkowników siedzi po nocach, no chyba, że zostawia komputery włączone na noc i coś pobiera, natomiast limit dzienny jest trochę mały, gdyby było 10 GB było by miodzie a tak z limitami nocnymi wypada przeciętnie.
      Co do mobilności, CP chyba świadczy usługi również na nadajnikach ERY ale nie wiem czy ma to również zastosowanie wobec internetu a jeśli nawet to i tak w ERZE słabo z mobilnością.

______
      * Gdyby się mylił co do nadajników to poprawcie 🙂

• #234739 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Bez przesady, nie ma się czym podniecać. Oferta taka sobie, pakiety dodatkowe tylko 3-6 miesięcy, do tego trzeba w nocy siedzieć.Wole się wyspać 🙂

• #234763 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem, co to znowu za moda na pakiety od 24 do 8 rano, nie wiem czy to jakaś frakcja cierpiących na bezsenność doszła do władzy w telekomach, hehe Internet mobilny musi być dla ludzi przemieszczających, jeżdżących pociągami, samochodami w ciągu dnia, a nie w nocy.

• #234778 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co na kartki miałby być ? 🙂 trochę nie trafiony tytuł artykułu. Internet ich jaki jest taki jest. Nie wszędzie można z niego korzystać i to jest ten bardzo duży minus. Zaś jeśli mowa o tych pakietach. To dla mnie też są kompletnie bezsensu. I to jeszcze w mobilnym internecie…

• #243271 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

WItam

nie jestem z żadnej konkurencyjnej firmy, ale normalnym abonentem. Oto moja opinia na temat internetu cyfrowego polsatu.
      Jest to jedno wielkie nieporozumienie i odradzam wszystkim współpracę z ta firmą.
      Po podpisaniu umowy w terminie 7 dni powinienem otrzymac transfer-oczywiście tak się nie stało. Po wielokrotnych wymianach kart sim , system w ciagu miesiąca nadal nie działał (bądź go wcale nie bylo, badz tez po kilku sekundach urywał połączenie) .
      Cyfrowy Polsat nie mógł tego poprawic , a konsultanci(o ile dalo sie dodzwonic) ignorancko informowali, że sprawe przekażą dalej i ktos oddzwoni – tak tez się nigdy nie działo.
      Najciekawsze jest to, że przy braku transferu dostawaliśmy faktury z przekroczonym limitem.
      W chwili obecnej mamy juz innego operatora, polsat cyfrowy przysyła nam faktury z przekroczonym limitem pomimo, że modem jest już dawno całkowicie odłączony.
      Podobnie jest z przedterminowym zerwaniem umowy. Zwroccie uwagę na ich ,,chopsztasy” zwiazane z ulgami na daną usługę. Ulga w ich mniemaniu jest o wiele wieksza niż całe usługi w innych sieciach (bez żadnej ulgi) .Ciekawe kto wymyśla takie numery.
      Sprawa ta w moim przypadku skonczy sie napewno w sądzie.
      Jestem tak zniesmaczony postepowaniem tej firmy , że nikomu nie polecam wspolpracy z nia.
      Jestem ciekaw czy ktos mial podobne problemy jak ja

• #256437 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam uzyskałem do 10mb na cp a w orange bluconnect czy play 1mb

• #269740 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam internet CP. Średnie pasmo jakie łapię to 10-17mb/s a mieszkam na wiosce, oddalonej 4km od miasta. Miałem iPlus, Blueconnect, i jeszcze coś tam. Wszędzie max to był EDGE. Co było żałosne. CP ma naprawdę dobry zasięg. W wakacje zabierałem go ze sobą nad morze, w góry, na mazury i mnie nie zawiódł.
      Więc na jakich zadupiach wy mieszkacie, że wam nie chodzi? Myślałem,że to ja mieszkam na megazadupiu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #234739 w Internet Cyfrowego Polsatu dla każdego
Twoje informacje:

Anuluj