Ile ministrowie wydają na rozmowy telefoniczne

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Ile ministrowie wydają na rozmowy telefoniczne

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155131 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Dzisiejszy Super Express publikuje zestawienia kosztów rozmów telefonicznych ministrów i wiceministrów od początku kadencji do czerwca 2009 r. Łączna suma rachunków wynosi 575 tys. zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178523 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawsze byłoby porównanie ile poszczególne ekipy rządzących wydawały. Chciażby porównać PiS i PO.

• #178524 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i oczywiście można dołaczyć do rankingu ekipię prezydencką.

• #178525 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie, minister moze siedzieciec 24 na dobe na komorce… naprawde zalosne sa dla mnie takie wyliczanki. Telefon to narzedzie pracy… To jakby rozliczac budowlanca ze zuzycia lopaty…

• #178527 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kordi masz rację. Niech sobie gadają. W końcu muszą parę spraw dla nas załatwić. Ale skoro już robią takie rankingi to niech będą ciekawsze.

• #178528 Odpowiedz
      Rork
      Członek

Patrząc po efektach pracy darmozjadów i obiboków (innych w rządzie nie ma), to były to pieniądze (moje!) wyrzucone w błoto.

• #178529 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co tu się dziwić, że Minister Spraw Zagranicznych wydał 28 450 zł. na telefon, skoro jak sama nazwa piastowanego stanowiska mówi, musi ciągle mieć międzynarodowy kontakt, a takie rozmowy jak wiadomo – kosztują. Sam miesięcznie wydaję ok. 250 – 300 zł. a żadnym ministrem nie jestem i nigdy nie będę, więc nie dziwię się ludziom, którzy cały czas muszą gdzieś dzwonić.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #178523 w Ile ministrowie wydają na rozmowy telefoniczne
Twoje informacje:

Anuluj