- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćFajny ten LG, szkoda tylko że bez UMTS… Mając abo/kartę w playu nie warto pchać się w zakup telefonu bez 3G. Teraz zasięg 3G w playu jest już w tylu miejscach, że szkoda liczyć na roaming plusa (który w przypadkach przeciążenia sieci odrzuca próby połączenia z play).
-
Anonimowy
GośćCzyli Play zaoferuje Orange vegas. tym razem nawet niebrandowany (jak Playset). ewentualnie jest to inny model podobny do Vegas.
-
Anonimowy
GośćLG GW300 Etna2 to idealny telefon do smsów warto sobie ceny porównać na jakimś tanio.pl
-
Anonimowy
GośćLG Etna2 to typowo młodzieżowy fon, bo starsze pokolenie cięzko by sie odnalazło korzystając z klawiatury QWERTY i wszelkich funkcji jakie daje ten model.
-
Anonimowy
Gośća chciałe zapytac jak sie ten telefon sprawuje bo planuje sobie taki kupic ale pierw zapytac te osoby jak sie sprawuje bo szkoda by mi kasy wydac jak by sie okazało ze telefon ma jakies wady i dlatego pytam bardzo bym prosił jak by mi ktos napisał na email-a [email protected] dzieki i pozdrawiam
-
Anonimowy
Gośćchętnie bym przetestował ten model… czy naprawdę tak szybko piszę się na nim smsy
-
Anonimowy
Gośćja mam tel.z oragne i nr. też a tu pisze ze telefon z play.. chce ten telefon ale musiałabym sie przenieść do play?
(telefon kupuje na karte) 😮
-
-
AutorWpisy