Start › Forum › Sprzęt › Sieci komputerowe › HTC HD2 dostępny już w sprzedaży w Plusie
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćDac za telefon 2899 zl ktory ma ograniczenia systemowe do 65tys kolorow i jeden glosnik?Wole omnie HD z 16milonami kolorow i glosnikami stereo.
-
Anonimowy
GośćJa pierdole kolejny wieśniak komentuje jak sie nie znasz to nie pisz swoich wypocin.
-
Anonimowy
Gośćtoć niech se pisze, jak łomnia jest lepsza …
-
Anonimowy
Gośćna stronie operatora narazie brak info o nim, ciekawy jestem ceny w abo tanioroz.. 300
-
Anonimowy
GośćNo tak… najważniejsze w telefonie są głośniki stereo.
W autobusie można zadać więcej szpanu.
-
Anonimowy
Gośćgłośniki stereo… co za burok
-
Anonimowy
Gośćhehe, @janki powinieneś puszczać więcej bąków bo wstrzymując je sprawiasz że gazy unoszą się do góry, docierają do głowy i wtedy tworzą się tak posrane pomysły jak twój stereofoniczny
-
Anonimowy
GośćPierdolicie trzy po trzy a nic jeszcze konkretnego nie napisaliscie na temat tego modelu…
-
Anonimowy
Gośćta a gdybym ja chiala tengo fona dla siebie a nie na firme to co wtedy??
-
Anonimowy
GośćTy chyba popieprzony jesteś jak omnia to chińskie dziadostwo i ledwo się kupy trzyma. Omnia przy Hd2 to kupa złomu z allegro.
Pozdrawiam
Ps. te 16mln kolorów to to samo co i 65 tys czym się różni?? Ja miałem wiele telefonów z 16mln kolorowymi LCD i jakoś różnicy nie zauważyłem. A co do głośników stereo kto normalny w HTC HD2 słucha muzyki w autobusie chyba ze chce aby go ukradli a tak po za tym to tel biznesowy. 😉 -
Anonimowy
Gośćnie wiecie może ile on kosztuje w ofercie plus taryfa 30zł miesięcznie?
-
-
AutorWpisy