Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › HSPA+ 21,6 Mb/s w promocjach iPlusa (video)
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 1 grudnia br. w ofercie iPlus będzie dostępny modem USB Huawei E1820 HSPA+, który pozwala wykorzystać najnowsze prędkości internetu w Plusie. Modem iPlus USB Huawei E1820 HSPA+ umożliwia przesyłanie danych z sieci do komputera z prędkością łącza do 21,6 Mb/s oraz wysyłanie danych z komputera do sieci z prędkością łącza do 5,76 Mb/s.
-
Anonimowy
GośćChcę ten modem!!;)
Fajnie, że Plus wprowadza coraz szybszy internet. Moim zdaniem iPlus jest najlepszy spośrod internetów mobilnych. Inne sieci zostay w tyle.
-
Anonimowy
Gośćw dwóch pierwszych opcjach żałosny limit jak na tą prędkość, trzecia opcja za droga
-
Anonimowy
GośćPlus ma najlepszy zasięg ,wiem bo jeźdzę dużo po Polsce teraz mega szybkość ,coooooooooooolllllllllll
-
Anonimowy
Gość@ kacper – w tyle? Era uruchomiła takie prędkości przed Plusem…
-
Anonimowy
GośćTo prawda Era uruchomiła już jakiś ładny czas temu takie prędkości. Do tego wcześniej także zaczęła oferować odpowiednie modemy.
-
Anonimowy
Gośćja mieszkam pod Warszawą i niestety często musze
pracować w domu, gdyby nie plus byłoby to niemożliwe, bo
cała reszta u mnie nie działa. świetnie, że w Plusie jest
nowa, fajna oferta.
-
Anonimowy
GośćSzybki jak błyskawica:)polecam wszystkim:)
-
Anonimowy
Gośćrakieta:) dużo jeżdżę po Polsce i z doświadczenia wiem, że tylko iPlus jest w stanie sprostać moim wymaganiom!
-
Anonimowy
GośćJa jestem również sądze,że w iPlus intern et działa najszybciej.
Jestem kierowcą Tira i miałem internet w erze i orange to była straszna porażka.
-
Anonimowy
GośćMam do sprzedania nowiutki modem Huawei E1820 kupiony w iPLUS posiada 24 miesiące gwarancji.
Simlocka można zdjąć w Plusie żeby nie stracić gwarancję.
-
Anonimowy
GośćModem huawei e1820 jest do sprzedaży na Allegro
-
Anonimowy
Gośćkonczy mi sie umowa jaki nowy modem mam kupic
Prosze o rade :>
-
-
AutorWpisy