Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Google. Jak działa najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa na świecie?
- Ten temat ma 32 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćGoogle już od dawna dzierży palmę pierwszeństwa wśród wyszukiwarek. Co kryje się za prostą i niepozorną stroną http://www.google.com? Jak się okazuje, są to dziesiątki a być może już nawet setki tysięcy komputerów PC.
-
Anonimowy
Gośćnaprawde ciekawe.
-
Anonimowy
GośćDobry artykuł. Wreszcie coś ciekawego o Google.
-
Anonimowy
Gośća co to za komurka ta google? cienka jakas, nie ma kamerki. Nokia rules
-
Anonimowy
Gośćtrzeba dodac iz google wprowadza cenzure, firma o tak poteznej de facto wladzy prowadzi swoja polityke, dosc malo demokratyczna niestety, ot kapitalizm.
-
Anonimowy
GośćBardzo interesujące
-
Anonimowy
GośćSzukałem w google zupelnie czegos innego i trafilem na ten artykuł hehe
-
Anonimowy
GośćKiedys wiecej mozna bylo znalesc w google teraz wiele stron celowo jest blokowanych … chyba pora na konkurencje google aby sie wykazala pomysl jest prosty stworzyc to samo tylko bez cenzury :-p
-
Anonimowy
GośćCiekawe jak sprawa sie ma z gMailem?? tez jest dublowana?? Pamietam czasy Altavisty.. kiedys to byla potega 🙂
-
Anonimowy
GośćNo to sie okazalo ze pc rulez, ciekawe ile maja tam starych kompow w tych klastrach, moze jakies pentium 1 jeszcze 😀 , albo 286 😉
-
Anonimowy
GośćFajny fajny artykół. SPOKO
-
Anonimowy
Gość70 % komentrzy pod tym artykulem… jest debilnych, szkoda ze telix tak spadl… jezeli mowisz ze ten "artykół" jest debilny… nie czytaj go… widocznie go nie rozumiem…
-
Anonimowy
GośćBardzo dobry artykuł. Przeczytałem z uwagą. Dzięki Marcin.
-
Anonimowy
Gośćsprobujcie Mirago…to tesh niezla wyszukiwarka
-
Anonimowy
Gośćgratuluje artykułu.. pytanie gdzie można znaleść takie informacje?
korzystałeś z googla? 😛
Tutaj człowiek dowiaduje się jak mało wie.. korzysta się z tego co dzień, a nie można powiedzieć nawet co to dokładnie jest..
a clusty jest wyszukiwarką jakkolwiek ciekawą, niestety sporo jej brakuje do googla i nie moze na dzien dzisiejszy stanowic zbytniej konkurencji. sprawdziłem ilość odnalezionych stron dla wyszukiwanego "diablo 2", szukałem zwrotu jak najbardziej popularnego.. 5,466,794 – wynik clusty, dla google było to 6,600,000. clusty wyświetliło zaledwie górne 238 zaś google 1000 haseł.. poza tym szkoda że nie można ustawić opcji w zakładce wikipedii, i przez to możliwe jest tylko przeszukanie wyłącznie strony angielskiej. chyba że coś przoczyłem to przepraszam.
A jaką satysfakcję mają ci, którzy miast dodać normalny komentarz dopisują niecenzuralne uwagi o narządach płciowych i nie tylko??
-
Anonimowy
Gośćjak ustawić google jako strone startową popiszcie
-
Anonimowy
GośćWitam, była tu mowa o konkurencji dla wujka google, właśnie rośnie http://www.hakia.com polecam zajrzeć.
-
Anonimowy
GośćRośnie i inna konkurencja, quaero – po łacinie szukaj, Europa się zmobilizowala i chce pokonać google.U nas pisal juz o tym newsweek i kilka innych, rzeczpospol. wyborcza.
Duzo informacji na stronach anglojezycznych.
Pozdrawiam.
-
Anonimowy
Gośćnie wiem jak sie tu znalazłem……..zupełnie przez przypadek nie tego szukałem.
-
Anonimowy
Gośćnormalna jesteś?
-
Anonimowy
GośćPowiem tyle: zanim goole coś znajdzie to pyta sie chuck’a norris’a on wie wszystko :p
-
Anonimowy
GośćChciałem zauważyć że 1 petabajt równa się 1 048 576 gigabajtom.
-
Anonimowy
GośćTemacik i treść recenzji super, przeczytałem i jestem zadowolony z info jakie dostałem.
-
Anonimowy
Gośćdosyć ciekawe i nawet interesujące 🙂
-
Anonimowy
GośćJa mam żal do Googli, że upubliczniają bez mojej zgody moje dane i dzięki temu postronne osoby otrzymują wiele informacji, których nie powinny posiadać.
-
Anonimowy
Gośćhakia i kluska dość dużo wyświetliły linkow, ale ta quaero to żadnego linku nie znalazła, ani przy- fajna dupa, ani przy- dupa, a w komentarzu ktoś napisał, że niby quaero jest mobilizacją europy przeciw google:) Sprawdźcie sami pod hasłem- fajna dupa. Przy okazji się uśmialem, gdy duża część linkow była do- fajna dupa z twarzy
-
Anonimowy
GośćOGÓLNIE NIE MA LEPSZEJ PRZEGLĄDARKI
-
Anonimowy
GośćJakie strony sa blokowane? Jak to odkryliscie?
-
Anonimowy
GośćPryk dziecko pójdź i porozmawiaj z kimś na swoim poziomie (na przykład ze swoim butem). No ale cóż, dzieci neo byli, są i będą. A oto są ślady twojego upośledzenia (normlany, ejst).
-
Anonimowy
Gośćdebile
😎 😎 😡 😡 :lol 😮 😮 😮 😮 :mops: 😎 😀 🙂 🙂 :lol 😛 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol 😮 😡 😡 🙁 🙂 :opos: :opos: :opos: :opos: :opos: -
Anonimowy
GośćInfo z tekstu robi wrażenie… Jednak brak konkretów (konkretnych informacji o kodzie). Rozumiem, że takie informacje są tajne, mimo to chciałbym się coś dowiedzieć od strony programisty… Czy to możliwe?
-
Anonimowy
GośćInfo z tekstu robi wrażenie… Jednak brak konkretów (konkretnych informacji o kodzie). Rozumiem, że takie informacje są tajne, mimo to chciałbym się coś dowiedzieć od strony programisty… Czy to możliwe?
-
Anonimowy
GośćTest
-
-
AutorWpisy