Gdzie pobrać Counter-Strike 1.6? Polećcie sprawdzone źródło

Start Forum Inne Pozostałe tematy Gdzie pobrać Counter-Strike 1.6? Polećcie sprawdzone źródło

• Temat jest pusty.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #1962677 Odpowiedz
      Mono
      Gość

Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu szukam sprawdzonego miejsca, gdzie mógłbym pobrać Counter-Strike 1.6. Wiem, że w sieci jest mnóstwo stron, ale niestety wiele z nich oferuje wersje z niepotrzebnym oprogramowaniem lub po prostu nie działają poprawnie. Zależy mi na stabilnej wersji CS 1.6, która będzie kompatybilna z obecnymi systemami Windows, a także będzie miała włączone boty do treningu. Chciałbym też, żeby były dostępne serwery multiplayer, najlepiej polskie, żeby móc pograć ze znajomymi bez lagów. Próbowałem ściągać z kilku popularnych portali, ale albo instalacja się wysypywała, albo grała strasznie zacinała. Może ktoś z Was korzysta z jakiegoś konkretnego źródła, które jest godne polecenia? Będę wdzięczny za konkretne wskazówki, bo już trochę tracę cierpliwość, a chciałbym wrócić do tej kultowej strzelanki, w którą graliśmy wszyscy za młodu. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich fanów klasycznego grania.

• #1962685 Odpowiedz
      Mono
      Gość

Cześć wszystkim!

• #1962686 Odpowiedz
      Polo455
      Gość

Thanks

• #1962687 Odpowiedz
      Polo455
      Gość

Hej, rozumiem Twoją frustrację, sam kiedyś miałem podobny problem. Na szczęście trafiłem na stronę, która naprawdę działa bez zarzutu. Polecam Ci odwiedzić https://cs-unikov.net/pl/ – to sprawdzone źródło, gdzie możesz pobierz cs 1.6 w najnowszej, stabilnej wersji. Strona oferuje czystą instalację Counter-Strike 1.6, bez żadnych ukrytych dodatków ani wirusów.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #1962687 w Gdzie pobrać Counter-Strike 1.6? Polećcie sprawdzone źródło
Twoje informacje:

Anuluj