Era Rodzinna –rozmowy za 0 groszy

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era Rodzinna –rozmowy za 0 groszy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #155278 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

PTC wprowadza nową usługę – Era Sieć Rodzinna. Dzięki niej od 1 lipca br. abonenci mogą obdarować wybrane osoby możliwością prowadzenia rozmów bez opłat. Równocześnie rusza promocja, w której można Sieć Rodzinną dla grona trzech osób aktywować w ramach opłaty abonamentowej w wybranych taryfach.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177489 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Super. Jak widać Era tym razem pobiła Playa pokazając coś nowego:)

• #177490 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i już się konkurencja dla wRodzinie narodziła 😀

• #177491 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rozwiązanie nie dla każdego, ale dobre. w maksymalnej wersji wychodzi 9 pln za 2000 minut do 5 osób -czyli naprawdę tanio. do tego w wyższych abo za darmo.

• #177492 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta fajna nie głupia , czekam na wersję wPokoju , wDisco oraz wOgrodzie !

pozdrawiamy Erę ! ;**

• #177493 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

telix

Nie wiem czy się nie mylę, ale tojest pierwsza oferta z wielostronną komunikacją, dotychczasowe jak w heyah były tylko dwustronne, a np. w orange jeden do wielu. Zatem jakby nie było jest to na rynku nowość.

• #177494 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie jest to nowość, bo w Orange jest Pakiet Rodzinny za 15 zł, który funkcjonuje bardzo podobnie (sponsor + 3 osoby). I to od dawna.

• #177495 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w orange każdy dostaję po 300 minut, zatem aż tak ciekawe to nie jest

• #177496 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dla małych firm i rodzin bądź grupki przyjaciół posiadających tel w tej samej sieci to dobrze wygląda. Ja podpisałem umowę w Orange i za darmo dostałem pakiet do osoby z która mogę bez żadnych limitów rozmawiać i wysyłać smsy, mmsy.

• #177497 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jeszcze napisz na ile dostałeś ten pakiet ? Miesiąc , dwa??? Później trzeba bulić . Tak właśnie wygląda całe Oręcz.

• #177499 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

BRAWO ERA !!! Tak trzymać! 'mulder’ masz 100% racje potwierdzam ja do firmowej taryfy tez dostalem bardzo dobre pakiety. Wielkim bledem byl zachwyt oferta PLAY i jak tylko mi sie skonczy wracam do ERY! To proste wiekszy da Ci wiecej. Nie rozumiem nieudacznikow ktorzy skomla na ERE PLUS i ORANGE 🙂

• #177500 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

AHA: dostałem pakiet na rok czasu, potem najwyżej będę bulić 14.90 ale co będzie za rok to nie wiem. Jeszcze tyle może się zmienić, tyle ofert się pojawić. Coś się wtedy pomyśli

• #177501 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe kiedy będą wyniki o raku mózgu od komórek. Dzwońcie dzwińcie bez słuchawek zewnętrznych. Efekty przyjdą same.

• #177502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna oferta i bynajmniej nie chodzi o caly czas gadanie ale tez o to ze oszczedza sie minuty z abonamentu, a dzwoni sie normalnie do osob w sieci prkatycznie za free (pomijam ta oplata bo to raz na miesiac), wiec jest fajnie.

• #177503 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki jest kod aktywujacy 2000 min do 5 osob za 15 zl ??? bardzo mi to potrzebne..dziekuje

• #177504 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oczywiscie w erze :))

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #177504 w Era Rodzinna –rozmowy za 0 groszy
Twoje informacje:

Anuluj