Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era Rodzinna –rozmowy za 0 groszy
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPTC wprowadza nową usługę – Era Sieć Rodzinna. Dzięki niej od 1 lipca br. abonenci mogą obdarować wybrane osoby możliwością prowadzenia rozmów bez opłat. Równocześnie rusza promocja, w której można Sieć Rodzinną dla grona trzech osób aktywować w ramach opłaty abonamentowej w wybranych taryfach.
-
Anonimowy
GośćSuper. Jak widać Era tym razem pobiła Playa pokazając coś nowego:)
-
Anonimowy
GośćNo i już się konkurencja dla wRodzinie narodziła 😀
-
Anonimowy
Gośćrozwiązanie nie dla każdego, ale dobre. w maksymalnej wersji wychodzi 9 pln za 2000 minut do 5 osób -czyli naprawdę tanio. do tego w wyższych abo za darmo.
-
Anonimowy
GośćOferta fajna nie głupia , czekam na wersję wPokoju , wDisco oraz wOgrodzie !
pozdrawiamy Erę ! ;**
-
Anonimowy
Gośćtelix
Nie wiem czy się nie mylę, ale tojest pierwsza oferta z wielostronną komunikacją, dotychczasowe jak w heyah były tylko dwustronne, a np. w orange jeden do wielu. Zatem jakby nie było jest to na rynku nowość.
-
Anonimowy
GośćNie jest to nowość, bo w Orange jest Pakiet Rodzinny za 15 zł, który funkcjonuje bardzo podobnie (sponsor + 3 osoby). I to od dawna.
-
Anonimowy
Gośćw orange każdy dostaję po 300 minut, zatem aż tak ciekawe to nie jest
-
Anonimowy
Gośćdla małych firm i rodzin bądź grupki przyjaciół posiadających tel w tej samej sieci to dobrze wygląda. Ja podpisałem umowę w Orange i za darmo dostałem pakiet do osoby z która mogę bez żadnych limitów rozmawiać i wysyłać smsy, mmsy.
-
Anonimowy
GośćTo jeszcze napisz na ile dostałeś ten pakiet ? Miesiąc , dwa??? Później trzeba bulić . Tak właśnie wygląda całe Oręcz.
-
Anonimowy
GośćBRAWO ERA !!! Tak trzymać! 'mulder’ masz 100% racje potwierdzam ja do firmowej taryfy tez dostalem bardzo dobre pakiety. Wielkim bledem byl zachwyt oferta PLAY i jak tylko mi sie skonczy wracam do ERY! To proste wiekszy da Ci wiecej. Nie rozumiem nieudacznikow ktorzy skomla na ERE PLUS i ORANGE 🙂
-
Anonimowy
GośćAHA: dostałem pakiet na rok czasu, potem najwyżej będę bulić 14.90 ale co będzie za rok to nie wiem. Jeszcze tyle może się zmienić, tyle ofert się pojawić. Coś się wtedy pomyśli
-
Anonimowy
GośćCiekawe kiedy będą wyniki o raku mózgu od komórek. Dzwońcie dzwińcie bez słuchawek zewnętrznych. Efekty przyjdą same.
-
Anonimowy
GośćFajna oferta i bynajmniej nie chodzi o caly czas gadanie ale tez o to ze oszczedza sie minuty z abonamentu, a dzwoni sie normalnie do osob w sieci prkatycznie za free (pomijam ta oplata bo to raz na miesiac), wiec jest fajnie.
-
Anonimowy
GośćJaki jest kod aktywujacy 2000 min do 5 osob za 15 zl ??? bardzo mi to potrzebne..dziekuje
-
Anonimowy
GośćOczywiscie w erze :))
-
-
AutorWpisy