Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era reklamuje taryfę Tak Tak Hot (video)
- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośće tam, znowu skaczące biusty… ja poproszę w końcu o jakąś reklamę dla kobiet, a nie o kobietach :>
-
Anonimowy
Gośćtrzymają się swojej linii, ale dzięki temu reklama jest rozpoznawalna. i znowu hit wykorzystali 🙂
-
Anonimowy
GośćReklama fajna, owszem 😛 ale nic poza tym.. Jako ostatni
obniżyli cene połączeń i narobili sami sobie lipy
-
Anonimowy
GośćKozaknst, TakTak zareagował na wojnę cenową ofertą godzin za grosze w cenie 29gr. Stawka 29gr/min do wszystkich była w tt dostępna jeszcze przed wejściem PF i innych tego typu ofert. Teraz TT rozszerzył ofertę i dał opcję taniego dzwonienia do wszystkich sieci. A reklama- fajna. Przypomina Death Proof 😉
-
Anonimowy
Gośćwygrał ktoś tego merca od ery? chyba nikt nie wygra bo to ściema
-
Anonimowy
GośćOferta TT jest niezła szczególnie po sieci. Teraz doszła ta nowa taryfa z 29groszami za minute. Coś się dzieje a to dobrze.
-
Anonimowy
GośćJak się nazywa piosenka, która leci w tle??
-
Anonimowy
GośćTeż bym chciał to wiedzieć. Jak się dowiem to dam znać. TT zawsze miał jakieś hity w reklamach, więc pewnie niebawem zlokalizuje autora i tytuł.
-
Anonimowy
GośćCLAUDE PELOUSE – JAILHOUSE JANE chociaż nigdzie nie znalazłem mp3 by potwierdzić tą informacje może Tobie bruno się uda.
-
Anonimowy
Gośćgdzie moge znaleść ta piosenke
-
Anonimowy
GośćKlimatyczna ta reklama. Przyjemnie pooglądać i posłuchać 😉
-
Anonimowy
GośćNigdzie nie znalazłem tej piosenki, może link w poście on’ego zadziała.
-
Anonimowy
GośćTen link powyżej to bzdura.
-
Anonimowy
GośćTen link to jakaś chała
-
Anonimowy
Gośćco to jest do cholery … ona musi gdzieś być !!!
-
Anonimowy
Gośćgdziesz jest ta nuta :))
-
Anonimowy
Gośćpełna wersja piosenki dostępna jest już na YouTube!
-
Anonimowy
Gośćjaki jest tytuł tej piosenki ?
-
Anonimowy
GośćClaude Pelouse – Jailhouse Jane. Jeden z lepszych utworów, jakie ostatnio słyszałem.
-
-
AutorWpisy