Dziś zmienia się z Orange: nowa kampania reklamowa (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dziś zmienia się z Orange: nowa kampania reklamowa (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150312 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange wystartował z kampanią, w której przypomina, że przedłużając z nami umowę można dostać nawet 40 proc. więcej minut do wykorzystania w taryfach Delfin, Pelikan i Pantera. To zarazem pierwszy spot , którym pojawia się nowy podpis, zwany z angielska claim.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #242562 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki Marketing orange jest głupi… Coś co mogliśmy w salonach wykorzystywać jako specjalną ofertę tylko dla „nich” zostało upublicznione na szeroką skalę. Masakra

• #242564 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie, to ze podaja takie dane, to dobrze. Im wiecej ludzi bedzie wiedziec, tym lepiej.
      Nowe haslo nawet fajne.

• #242567 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kampania marketingowa wygląda całkiem nieźle, hasło też szumne, tylko porównując ofertę Orange z innymi, odnoszę wrażenie, że więcej mogę mieć np. z Heyah. Wystarczy porównać bonusy, tutaj 20% do wykorzystania w sieci przez 7 dni, a w Heyah 100% więcej na wszystkie usługi do wykorzystania w nieograniczonym czasie.

• #242571 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W abo Orange fajne są pakiety dodatkowe do abonamentu, jak przechodzący pakiet złotówek na dwa miesiące, ale nie mogę powiedzieć że w abo 55 zł jest jakoś szczególnie dużo złotówek. Hasło po polsku brzmi za to ok.

• #242573 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Boca: bonus jest do wsyzstkich. I jak tu porownywac abonament do prepaida? Zreszta jak ktos ma abonament w orange, to malo go interesuje jakis prepaid z boku. Wazne jest bonus. Na pewno wielu ludziom sie to spodoba.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #242571 w Dziś zmienia się z Orange: nowa kampania reklamowa (video)
Twoje informacje:

Anuluj