Dziś w nocy niedostępne będą usługi Play na kartę

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dziś w nocy niedostępne będą usługi Play na kartę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #152841 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dzisiejszej nocy P4, operator sieci Play, planuje zwiększenie pojemności platformy bilingowej. W związku z tym między 1:00 i 3:00 w nocy niedostępne będą usługi dla klientów na kartę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jakoś mnie to nie dziwi…będziemy znów odcięci od świata tym razem przez 3h. Dobrze, że chociaż poinformowali o tym abonentów….na szczęście mam drugi tel w Orange…

• #191859 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange nie działa w godzinach południowych w Szczecinie, nie raz odkryłem to próbując dodzwonić się do znajomych ;]

• #191860 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miedzy 1 a 2 to chyba 2h.

• #191861 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

cieżkie liczenie co. to sa 2 godz. 🙂 jeli mamy w play miec lepiej i miec bardziej nowoczesna siec to jestem za pozdrawiam

• #191862 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taaa 2h znając życie będzie to znacznie dłużej. Biorąc pod uwagę jakich to "speców" zatrudnia Play… Wg mnie i tak nie powinno tak być że odcięci zostają klienci od korzystania z telefonu i to jeszcze tak podzieleni. Na tych na kartę i abonamentowych. Mało poważnie ze strony Play, bardzo mało poważne podejście Play do klientów.

• #191863 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

już się czasem nie posrajcie narzekacze. Inna siec moze w ogole by o tym nie wspomniala, bo 90% jej uzytkownikow bedzie spalo o tej godzinie a 5% w ogole nie bedzie potrzebowala skorzystania z telefonu. No ale skoro juz sie dowiedzilismy to trzeba narzekać! Mało tego! Wstańcie w nocy i specjalnie probujcie dzwonic, zeby pozniej moc narzekac na to o czym zostaliscie ostrzezni!

ludzie zmieńcie lekarza bo mu za damo pieniadzę dajecie!!!

Playowi przez dlugi czas powinno sie lizac stopy za to jak potrzasnal "trójką" dzieki czemu nawet nie playowi maja znacznie taniej.

over

• #191864 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moje Plany na godziny 1-2 w nocy to sen.

A powiekszenie platformy bilingowej jest wskazane.

takze nie narzekam, jedna przerwa na rok to i tak malo 🙂

Zreszta jak już musisz dzwonic to numery alarmowe 112 bede czynne 🙂

• #191865 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1:15 na moim a siec smiga az milo;):P

• #191866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a co Wy ludzie spać nie możecie?? 😉 😉 ;P

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #191864 w Dziś w nocy niedostępne będą usługi Play na kartę
Twoje informacje:

Anuluj