Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Dodaj ICE do kontaktów w telefonie
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćBardzo słusznie propagujecie ten pomysł wśród internautów . Tylko aby on zadziałał potrzebna jest jego znajomośc TAKŻE wśród ratowników – i to polskich . A to całkiem liczne grono . Czy wśród nich propagowane są oficjalne zalecenia dotyczące korzystania z tak oznaczonych numerów ?
-
Anonimowy
Gośćzgadzam się. dodałem do spisu telefonów ten skrót
-
Anonimowy
GośćDzieki za ponowne przypomnienie o ICE – chciałem to już wpisać przy poprzednim newsie, ale się zapomniało 🙂
-
Anonimowy
GośćA ja nie chcę, by ktoś zidentyfikował mje zwłoki i dlatego ICE nie umieszczę, a dodatkowo nazwy kontaktów zaszyfruję w sobie znany sposób.
-
Anonimowy
GośćNależy pamiętać że wprowadzenie numeru jako ICE i numeru z nazwiskiem powoduje że przy połączeniu z tego kontaktu wyświetli się numer a nie Nazwa do niego przypisana a jeżeli mamy do tej osoby specjalny dzwonek to jest wielce prawdopodobne że nie będzie sygnału przy połączeniu od tej osoby – chyba że wpiszemy ją raz tylko jako ICE.
-
Anonimowy
GośćNie rozumiem o czym piszesz . Od dłuższego czasu mam przy numerze żony przypisany obok imienia ICE . Kontakt jest wyświetlany prawidłowo , wyswietla sie przypisane zdjęcie, działa indywidualny dzwonek .
-
Anonimowy
GośćSmartfony mają blokadę ekranu. Lepszym sposobem i skutecznym jest wpisanie danych tak jak na instrukcji pod linkiem: modna40.blogspot.com/2015/03/moja-kontrpropozycja-na-modne-numery-ice.html?m=1
-
-
AutorWpisy