Darmowy Weekend w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy Weekend w Heyah

• Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #154969 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Każdy Użytkownik Heyah Prepaid, który w okresie trwania promocji uzupełni konto jednorazowo kwotą minimum 20 złotych brutto w ramach nagrody otrzyma dodatkowe minuty od Operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

BEznadziejna ta promocja. Żydowska taka troche :/

• #179318 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobrze że dali na stacjonarne także. W weekend da rade wydzwonić. Oferta jest dobra bo jak nie patrzeć kto ma naładować konto to naładuje. A przy okazji dostanie dodatkowy bonus.

• #179319 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dlaczego żydowska? Uważam, że jest o, przecież całkiem niedawno było podwójne doładowanie, nie oczekujmy zbyt wiele.

• #179320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też tak sądzę, oferta jest taka jaka jest, jest dodatkowy darmowy bonus przy doładowaniu i dobrze, przyda się przecież w weekend.

• #179321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i tak mam doładować niedługo telefon więc każdy bonus mile widziany 🙂

• #179322 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokładnie, nie trzeba nic specjalnego robić, wystarczy doładować i wysłać sms aktywacyjny. Jak dają to trzeba brać i nie narzekać;)

• #179323 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie jest zła ta promocja faktycznie, taki niezobowiązujący bonus, szkoda jedynie że 4 razy można z tego skorzystać, mogli by dac coś na wzór 2×2 w orange, wprawdzie 100% które dają jest tez do sieci i na stacjonarne ale można skorzystać x razy w czasie trwania promocji.

• #179324 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oszusci , naladowalam za 50 zl i wyslalam ten kod i nic nie dostałam , kretyni

• #179325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja też naładowałam za 20 zł i wysłałam kod, odpisali mi że przyjęli, ale na konto nic nie wpłynęło.chociaż jest już piątek 19:20.

• #179326 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie dajcie się oszukać na tą promocję bo wogóle nie dają żadnych minut.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #179320 w Darmowy Weekend w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj