Darmowy Numer w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy Numer w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 41
  • Autor
    Wpisy
    • #152304 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Heyah uruchomiła nową usługę- darmowy numer w taryfie Nowa Heyah. Wystarczy tylko doładowanie konta i sms aktywacyjny. Z wybranym numerem można rozmawiać tyle, ile wynosi ważność doładowania.

• #226945 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bardzo ciekawe rozwiązanie Czyli rozumiem z tego, że jeśli doładuje się konto za 5 zł to przez 5 dni można rozmawiać za darmo z wybrany numerem zgadza? Wydaje mi się, że to znacznie lepsze rozwiązanie niż w Play – konieczność doładowania za 30 zł, by rozmawiać w sieci za free.

• #226946 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokładnie, 5zł- 5 dni, 10zł- 10 dni, 20zł- 20 dni, a 30zł i więcej- 30dni darmowych rozmów z wybranym numerem.

• #226947 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

teraz w NH mam wszystko czego mi było trzeba – darmowe smsy, darmowe rozmowy z chłopakiem, tanie rozmowy z siostrą zza granicy, tani net.. żyć nie umierać

• #226948 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I nie trzeba już zmieniać taryfy, żeby sobie odpowiednią ofertę skomponować, bo Nowa Heyah ma w zasadzie wszystko.

• #226949 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

otóż to mam nadzieję, że nawet jak się skończy promocja to zaoferują coś po czym nadal będę chciała zostać w NH

• #226950 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Znając Heyah to z pewnością będzie coś nowego, teraz przecież promocja goni promocję.

• #226951 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To promocja w heyah nie jest na dłuższy okres czasu? U mnie w TT NZG za free obowiązują przez miesiąc, ale później cena jest na stałe obniżana.

• #226952 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w heyah do końca maja

licze, że dadzą właśnie coś tak jak w TT po zakończeniu oferty bo te 3 grosze za minutę wyglądają nieźle

• #226953 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

3 grosze za minutę też są całkiem spoko, ale o to będę martwić się dopiero w maju i mam nadzieję, że Heyah wprowadzi ofertę podobną do TT albo utrzyma darmowy numer. A na czym polega stałe obniżanie kosztów w TT?

• #226954 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a to nie o te pakiety chodzi?

• #226955 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Lojalnościowy i minutowy?

• #226956 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no tak mi się wydaje… ale głowy sobie uciąć nie dam

• #226957 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ok, ale wydawało mi się, że te pakiety są już w TT od jakiegoś czasu. To znaczy wraz ze stażem w sieci obniżane są stawki.

• #226958 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No bo są. Ale nie wiem o jakie obniżanie kosztów ci chodziło…

• #226959 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale to nie ja wspominałam o tym, sama też jestem ciekawa gdzie te koszty maleją.

• #226960 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam nadzieję, że nam przedłużą te darmowe numerki za grosze do końca maja.
      3 grosze to śmiesznie mało, ale zawsze lepiej je na koncie mieć niż nie mieć
      Z drugiej strony na coś te środki trzeba wydawać.

• #226961 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No darmowy numer w Heyah obowiązuje właśnie do maja i to mi się podoba, nie trzeba się z niczym spieszyć.

• #226962 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla nas to już ostatnie dni Darmowych Numerków za grosze, nawet nie udało mi się wszystkich wykorzystać, ale dwa numery jak najbardziej. Najważniejsze, że NZG zostają na stałe w taryfie HOT, teraz w końcu mamy również bardzo tanie wewnątrz sieciówki.

• #226963 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[quote="Boca":2vatzryi]Ok, ale wydawało mi się, że te pakiety są już w TT od jakiegoś czasu. To znaczy wraz ze stażem w sieci obniżane są stawki.[/quote:2vatzryi]

Takie zasady obowiązują w taryfach Happy i Nowy Tak Tak. Wraz ze stażem maleje stawka wyjściowa za połączenia do wszystkich sieci, do tego po jakimś czasie można wykupić pakiet lojlanościowy- 150zł minut w sieci i na stacjonarki.

W Numerkach za Grosze 12 marca ma wejść taryfikacja, ale koszt 3gr/min to naprawdę niewiele. Poza tym rozmowy w ramach numerków w TT nie są ograniczone jakimś limitem ( w Orange w usłudze Ty i 3 jest limit).

• #226964 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiet lojalnościowy jest spoko, ale co z tego, jak cena wyjściowa wynosi 59 gr jeśli dobrze zrozumiałam?

• #226965 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem do końca o co chodzi, więc dwie prawdopodobne odpowiedzi:
      1) nie, w pakiecie lojalnościowym minuta to 14 groszy
      2) tak, w Nowym TT minuta kosztuje początkowo 59 groszy, po 4 miesiącach w sieci 56, następnie można ją obniżyć o połowę jeszcze przez podwójne doładowania, ale oczywiście jest to oferta przeznaczona przede wszystkim dla rozmawiających w sieci.

• #226966 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mówimy tu o programie lojalnościowym Happy taniej?

• #226967 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy ten darmowy numer musi być wewnątrz sieci? Czy można wybrać także spoza?
      Wydaje mi się, że można spoko liczyć na przedlużenie tej sielanki czymś takim jak TT 3 gr/min, to w zasadzie ta sama firma, więc jest duża szansa na to, że zastosują podobne rozwiązanie również w Heyah Na poćżątku jak czytałam newsa o końcu numerków było mi smuutno, a potem przeczytałam, że 3gr za minutę i parsknęłam śmiechem toż to nadal darmo.

• #226968 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Darmowy numer niestety- tylko w sieci.

• #226969 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cóż i tak dobrze Stety, czy niestety, oni i tak ciągle wrzucają jakieś bonusy, promocje czy co tam. W sumie bezzasadne pytanie zadałam, bo i tak mam w heja właśnie najczęściej obdzwanianą osobę.
      Era ma najwięcej użytkowników, więc ich oferty do sieci są najbardziej sensowne. W playu coś darmowego do w obrębie sieci to jakby w zasadzie nigdzie

• #226970 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o tańsze czy darmowe rozmowy w sieci- opłaca się wszędzie tam, gdzie masz znajomych. Oczywiście każdy z operatorów ma lepsze bądź gorsze oferty.

• #226971 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta ofertą, znajomi znajomymi… ale nie oszukujmy się masz kogokolwiek, do kogo częściej dzwonisz w Play’u? Oni mają użytkowników jak na lekarstwo. Będą musieli naprawdę szybko to dorobić, jeśli nie chcą wypaść z rynku po wyrównaniu mtr’ów… to też jak kombinują jak mogą o.O

• #226972 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Osobiście nie mam nikogo- ludzie wybierając operatora myślą też o innych,a ci , dzwoniąc do Playa będą musieli płacić znacznie więcej. Znacznie korzystniejszym byłby obniżenie stawek już teraz.

• #226973 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No tak, ale oni muszą udziergać kasę na swoją infrastrukturę. Karkołomne przedsięwzięcie ten Play, weszli niby z hukiem, bo i reklamy były fajne i w ogóle, ale coś coraz częściej ludzie nażekają z tego co slyszę. a to, ze promocje wycofywane, a to, że ludzie w call center nie są mili – tego sama doświadczyłąm w firmowym telefonie pocztę głosową mi kazali wyłączyć no i dzwoniłam do tych łebków :-/

• #226974 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No weszli z hukiem, ale klientów nadal mają mało i jak na razie nie zapowiada się na to, by mieli więcej.

• #226975 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No niby robią co mogą, ale efekty tego są takie jakie są. Na tle ofert Heyah i promocji i doładowań jakie co chwila wychodzą nie mają co w ogóle się pokazywać ze stanem darmowym tak na dobrą sprawę – przy tej ilości abonentów.. a i przy większej nie będzie wiele lepiej

• #226976 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Prawda jest taka, że Heyah trudno dorównać, bo ani Orange a ni Plus nie mają tak dobrej oferty.

• #226977 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Racja. Zwłaszcza rozmowach międzynarodowych teraz Heyah przoduje i zwalniać pewnie nie będzie.

• #226978 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Skoro tak bardzo rozszerzyła ofertę to pewnie już jej nie cofnie, a może jedynie wprowadzać kolejne kraje.

• #226979 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cofnąć nie cofnie na pewno. Co najwyżej może zatrzymać rozwijać, ale ja w to prawdę powiedziawszy bardzo wątpię falę popularności trzeba wykorzystywać!

• #226980 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No właśnie, pojawiły się ostatnio głosy, że fajnie byłoby mieć tańsze połączenia do Afryki, więc kto wie.

• #226981 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jak pójdą za ciosem to właśnie tego regionu, uważam, możnaby się spodziewać. Jak na mnie to się wszystko rozkręci jeszcze w domrym kierunku.

• #226982 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W zasadzie to z ważniejszych jeszcze tylko ten region pozostał.A z czasem może także Ameryka Południowa;)

• #226983 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko na pewno kwestia umów nic więcej. Już w naprawdę egzotyczne i odległe zakątki udało im się wprowadzić ofertę, to i na południową może przyjdzie czas Ze spokojem jeszcze pewnie popracują nad ofertą. Dla mnie Kanada to już jak na księżyc Ośrodki polonijne!

• #226984 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak, wiadomo, z tych najbardziej egzotycznych będzie już korzystać mniej osób, najbardziej popularne destynacje już należą do oferty.

• #226985 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jest już w ofercie tyle krajów, ze na dobrą sprawę mogą dobrzucić ten Egipt i resztę sobie już podarować. Już są w tej kwestii numer jeden na rynku, prędko nikt ich nie dogoni.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 41
Odpowiedz na: Odpowiedź #226956 w Darmowy Numer w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj