darmowy internet w 36.6 [błąd]

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi darmowy internet w 36.6 [błąd]

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152305 Odpowiedz
      antybiotyk000
      Członek

WITAJCIE

w wakacje kupiłem starter 36i6 doładowałem go za 30zł ustawiłem konfigurację ze strony 36i6 na GPRS
      kupiłem pakiet chyba 150 MB wykorzystałem go do końca oraz pieniądze z konta

gdy wakacje się skończyły przez przypadek wcisnąłem przycisk do włączania internetu i włączyła mi się strona plusa posiedziałem sobie trochę wyłączyłem internet i próbowałem ponownie ( pisało "błąd połączenia.sprawdź ustawienia.jeśli problem….") wystarczyło 15-20 prób by internet włączył się ponownie potem zacząłem na tej samej zasadzie korzystać z przeglądarki opery serfowałem sobie tak przez miesiąc aż tu nagle pewnego dnia po 100 próbach nic .PRZESTAŁO DZIAŁAĆ

(dodam że konto doładowałem tylko raz w wakacje za te 30zł a jest aktywne do dzisiaj)

• #226942 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a nic nie zmieniałeś w ustawieniach? rozumiem, że poprzez "przestało działać" masz na myśli, że znowu wyskakuje ten błąd?

• #226943 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

błąd wyskakiwał zawsze ale po kilkunastu próbach wchodziło do internetu teraz błąd wyskakuje za każdym razem więc nie ma możliwości włączenia internetu za darmo

• #226944 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciężko powiedzieć co to może być… dziwne, że pomimo błędu wcześniej łączyło… niestety, chyba ci jednak nie pomogę…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #226944 w darmowy internet w 36.6 [błąd]
Twoje informacje:

Anuluj