Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Darmowe startery Cyfrowego Polsatu
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
superneo25
Członek -
Anonimowy
GośćZamówiłem, ciekawe, czy dojdzie ;]
-
Anonimowy
Gośćno ładnie nawet pesel trzeba podawać?? to jakiś żart? 🙁 po co im pełne dane zainteresowanego he?
-
Anonimowy
Gośćtak jak Orange, rejestruje numer na osobe zamawiajaca 🙂 wiec dane dla "poczty" to najnormalniej rejestracja prepaid u operatora 🙂
-
Anonimowy
GośćO to fajnie – będzie jakiś fajny numerek, to se przeniose do Mobilkinga ;].
-
Anonimowy
Gośćniestety coś zakończyć transakcji się nieda 3 kroku występuje błąd że nieodnaleziono strony 🙁
-
Anonimowy
Gośćcoś stronka nie działa
-
Anonimowy
GośćPrzed sekundą sprawdziłem i wszystko jest ok
-
Anonimowy
GośćZamówiłem starter jakoś przed świętami i do dziś nie dotarł. Wcale mnie to nie dziwi, bo na zamówiony tuner który miał być w ciągu 2 tygodni czekałem ponad 2 miesiące 😉
-
johnny-18
CzłonekNie ma co się dziwić jak tylko w grudniu im przybyło minimum pół miliona klientów w platformie 😉 bo przed "sezonem" mieli 1,8 mln a teraz 3…
-
Anonimowy
GośćDalem specjalnie dane po to aby sprawdzic czy i jak beda przetwarzane moje dane.mam wsio na pismie.ciekawe czy beda dzwonic na nr play ktory podalem z oferta cp?w grudniu oglosza 0.5mln klientow-aktywnych kart sim
-
Anonimowy
Gośćtak rozdają a później będą mogli się chwalić ze mają aż tyle abonentów, tylko ciekawe ile ludzi będzie na prawdę korzystać z tych kart
-
Anonimowy
Gośćta oferta byla dostepna od dosyc dawna dla abonentow CP posiadajacych tv- wystarczylo sie zalogowac w ica
-
Anonimowy
GośćA starter ma jakieś środki na koncie? w sumie w Polsce nie ma obowiązku rejestracji pre-paida, a tylko taka opcja. Tymczasme CP nie pozostawia wyboru – oczywiście oprócz opcji nie zgłaszania się po darmówkę do nabijania statystyk co ja czynię
-
Anonimowy
Gośćmoze ktos mi powiedziec co to sa te startery i do czego sluza?
-
Anonimowy
Gość16 dni od zamówienia a startera ni widu ni słychu
-
Anonimowy
Gośćten polsat cały to dziadostwo a jeszcze wypuszczają jakieś tam startery gówno jebać ten cały polsat nawet ciekawych programów niema
-
-
AutorWpisy