Darmowe SMSy w Simplusie po doładowaniu

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe SMSy w Simplusie po doładowaniu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #156290 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Przedstawiciele komórkowej sieci Plus na ostatniej konferencji prasowej zapowiadali, że będą bacznie przyglądać się nowej ofercie (Play Fresh) Play. I słowa dotrzymują – oferta 36.6 i Simplusa została powiększona o pakiety darmowych wiadomości SMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169812 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szczymplus sobie raczy zartowac.

• #169813 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

buehehehe proszę was ! Chciwość ich zżera bo wiadomo że mogli by dać wiele więcej tych smsów ale lepiej nie , lepiej zbijać hajs i zbijać hajs na klientach , play który częściowo korzysta z nadajników plusa nie jest taki chciwy i za 5zł daje 500 smsów żarty żartami ! szitplus ?? niE DZIEKUJĘ !

• #169814 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powinni jeszcze dodawać do tej promocji oklejanie frajera metkami plusa za darmo. No bo jak chwalić się prestiżem bycia w plusie – wiadomo, nie każdego stać na taki wypas ale jak to rozpoznać na pierwszy rzut oka?

• #169815 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus upada. Innowacyjność Plusa skończyła się wraz z wprowadzeniem 36.6. Planowo przebłyski innowacyjności miały być za dwa lata.

• #169816 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play jest na dobrej drodze do tego co wspomniał poprzednik. Stawki MTR mówią coś komuś? Ile można utrzymać biznes do którego się cały czas dokłada?

• #169817 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiadomo, Plus się nie da wykiwac i na pewno odpowie na ofertę playa. Ale ja się nie praejmuję prepaidami bo mam telefonik na abonament, a od neidawna całkiem nowy, nokie n95, wymieniłem sobie bo kończyła mi się umowa, teraz jestem w umowie minutowej, mam do wygadania 4000 minut 🙂 jak mi się skończą to znowu przedłużę sobie umowę, czyli skorzystam z kolejnej promocji i wezmę nowy telefon

• #169818 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

otrzymałan sms-a od operatora sieci plus, o darmowych sms-ach do wszystkich sieci za doładowanie. bardzo chętnie skorzystałabym z tej promocji lecz nie mam żadnego kodu. a ten kod który był wczesniej na chwilę obecną jest już nie aktywny

• #169819 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ej ale w play fresh jest 1000 smsow do wszystkich siecie po byle jakim doladowaniu nawet za 5 zl

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #169817 w Darmowe SMSy w Simplusie po doładowaniu
Twoje informacje:

Anuluj