Dalsze problemy z siecią Era?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dalsze problemy z siecią Era?

• Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #156576 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od niedzielnego popołudnia klienci sieci telefonii komórkowej Era z regionu koszalińskiego mają problemy z łączeniem, także z połączeniem z internetem. Szwankuje przede wszystkim nowoczesne łącze UMTS, donosi Głos Koszliński.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #168475 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A w Warszawie i okolicach już od dłuższego czasu nie działa lub działa losowo cell info Ery (kanał 50).

• #168476 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No niestety, ostatnie wszystkie sieci częściej mają jakieś problemy. Rośnie liczba użytkowników i nowoczesnych urządzeń, a takie protesty jak w newsie poniżej nie pomagają w rozbudowie sieci. Swoją drogą przy tym co się działo z Playem to i tak pikuś 🙂

• #168477 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Info sprzed 2 dni, media 2 odgrzebało i się szum robi. Gdyby tak każdą lokalną awarię w każdej sieci opisywać, to by trzeba było mieć osobny serwis problemygsm.pl 🙂

• #168478 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dokladnie to co bylo z awaria Play-a to pikus, tak samo z Plusem, zreszta awarie sa w kazdej sieci. Ta awaria byla praktycznie w ogole nie odczuwalna, ja mieszkam z polnocnej polski i nie bylo zadnych problemow…

• #168479 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ot, uczepili sie pismaki Ery GSM. Tak samo jak uparcie pisza, ze istnieje zwolnienie dyscyplinarne. Matoły. Powielaja durne bledy. Pierwszy wynika z ignoracji wzgl tematow telekomunikacyjnych a drugi z braku podstawowej wiedzy prawnej, potrzebnej kazdemu. Mowi sie o wprowadzeniu filozofii do szkol… patrzac na przestrzeganie przepisow i wiedze o prawie w polsce dodali by do tego podstawy prawa – w gomnazjum i liceum. Bo pozniej takie nieuki wychodza, nie potrafiace sprawdzic w necie , ze Ery GSM juz nie ma tylko jest Era i zwolnieniem dyscyplinarnym nazywaja zwolnienie z pracy z art 52 KP- to ze sie tak potocznie mowi, to nie znaczy ze to prawidlowa forma. Wlasciwie nawet spotkalem sie z orzeczeniem SN w ktorym wystepowalo takie stwierdzenie. Dodam, ze dyscyplinarka wystepuje w Korpusie Sluzby Cywilnej i jest to jedna z kar – decyzja komisji dyscyplionarnej -wydalenie ze sluzby cywilnej. Dotyczy urzędnika i pracownika służby cywilnej odpowiadają dyscyplinarnie za naruszenie obowiązków członka korpusu służby cywilnej. Zapewne zaraz sie znajdzie znaffca , ktory moje racje zechce skrytykowac 😉 PS nie pije tutaj do Telixa,czy Kana ale do zrodla artykulu 🙂 Najlepsze jest to, ze google dzialaja i mozna sprawdzic co jest prawidlowe a co nie.

• #168480 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jakbym sie ograniczał tylko do sredniej z 10wyników z google i uznawal je za ostateczne,zle by sie działo,czasem ok ale nie dajmy sie zwariowac.mnie interesuje czas reakcji ptc czyli kiedy sie problemy zaczely i jaki jest rzeczywisty stan ich rozwiazywania.to wiecej mówi o firmie niz oficjalne komunikaty o niczym

• #168481 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

U mnie na całym pomorzu wszystko OK, obdzwoniłem znajomych z trójmiasta i do łeby zadzwoniłem, wszystko OK, sądzę że po prostu awaria została szybciej naprawiona niż jej podanie. Co jak co inne sieci też mają swoje awarie.

• #168483 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pomorze? z tego co czytałem chodzi tylko o okolice Koszalina, jakby był problem np. w Wieliczce to byłoby napisane że w południwoej Polsce sa problemy ? 🙂

• #168484 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie mam zasiegu i nie mogę dzwonić a mam samsunga E250 i co mam z tym zrobić

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #168478 w Dalsze problemy z siecią Era?
Twoje informacje:

Anuluj