Czytaj Telix.pl i weź udział w konkursie! Do wygrania Nawigacja TRAK GPS-515 Navigo Europa 40

Start Forum Inne Telix.pl Czytaj Telix.pl i weź udział w konkursie! Do wygrania Nawigacja TRAK GPS-515 Navigo Europa 40

Przeglądanie wątków odpowiedzi 26
  • Autor
    Wpisy
    • #150451 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Wystarczy, że Jesteś zarejestrowanym Czytelnikiem i pilnie czytasz codzienne informacje na Telix.pl, to możesz wygrać nawigację GPS-515 Navigo Europa 40 TeleAtlas! lub odtwarzacz muzyczny firmy Trak Electronics.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241669 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

Konkurs fajny tylko nie wszystko zrozumiałem, o co chodzi z tym nie wysyłaniem odp podczas trwania konkursu? Czyli co trzeba je zbierać i na koniec wszystkie w jednym mailu wysłać czy na każde pytanie za każdym razem wysyłać maila?

• #241671 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Ja również nie ruzumie.
      W trakcie nie wysyłać to kiedy ?

• #241674 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

[quote]W trakcie nie wysyłać to kiedy ? [/quote] Odpowiedzi na wszystkie pytania należy wysłac w jednym mailu ostaniego dnia konkursu. Z Regulaminu, który będzie opublikowany w dniu startu wynika, ze będzie to 31 stycznia 2011 roku, po opublikowaniu ostaniego pytania.

• #241682 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Naprawdę macie problem ze zrozumieniem?:)

• #241687 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

panie KAN ,jestem tu nowicjuszem,bardzo fajny tez wasz portalik ale… jak sie wchodzi przez stacjonarny,przez komórke juz nie jest tak kolorowo,mozna liczyc na jakies zmiany w przyszlosci,ulepszone wersje mobilne?

• #241814 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiedziałem, że z reklam na takiej stronie wyciągasz tyle że stać Ciebie na fundowanie nam nagród.

• #241836 Odpowiedz
      simon
      Członek

to sie przynajmniej zmoblilizowałem do rejestracji:)

• #241918 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Zgodnie z zapowiedzią zostało dziś opublikowane pierwsze pytanie. Należy je szukać w dzisiejszych informacjach. Zachęcam, bo warto nagrody są ciekawe. Andrzej

• #241926 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

mam pytanie… czy odpowiedzi w konkursie musza być wysłane z adresu użytego do rejestracji na telix.pl czy niekoniecznie? W regulaminie nic o tym nie ma ale wole się upewnić

• #242011 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

*Tigertygrys. Każdy z 20 tys. zarejestrowanych Czytelnikow na Telix.pl ma taką samą szansę wygrać:) Andrzej

• #242021 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

czyli jesli wyśle z innego adresu to z odpowiedziami poprostu podaje dodatkowo nick i adres mailowy ktory uzylem do rejestracji i bedzie w porzadku?

• #242042 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

A ja mam pytanie co do numeracji pytań bo dziś pojawiło sie pytanie z numerem 1a to już trzecie pytanie czy to tylko błąd czy dlatego że nowy tydzień?

• #242089 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Gdzie jest dzisiejsze pytanie ? Rano miałem je przed oczyma, ale zapomniałem zapisać a teraz przetrzepałem wszystkie newsy i nie ma (albo ja oślepłem!)

• #242090 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

mam. jednak oślepłem.

• #242225 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

Czy pytanie z 25-tego jeszcze jest w postach? bo mam wrażenie że zniknęło:)

• #242325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w jednym z pytań odnośnie specyfikacji należy podać pełną specyfikację czy najbardziej istotne elementy ?

• #242329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Twoja odpowiedź nie jest odpowiedzią na moje pytanie.
      Czyli dla pewności, wyśle całą stronę specyfikacji skoro wymienienie kilku podstawowych komponetnów nie wystarczy

ps
      w pytaniu nie ma „pełną” dlatego chodzi i o doprecyzowanie

• #242366 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Jakos nie widze dzisiejszego pytania bylo juz ?

• #242596 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

Choroba od rana pilnuje na ostatnie pytanie a tu niema i niema bo chyba wczorajsze nie było ostatnim bo nic nie pisało na ten temat?

• #242598 Odpowiedz
      jogi
      Uczestnik

przykro mi to stwierdzić ale podpisuję się pod tym co napisał „jareczeksz” – taki mały niewypał… ale cóż – ciekawe co teraz zrobi sponsor?? bo po stronie TELIX wszystko niby ok.

• #242607 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

KAN zamieścił info pod postem z pytaniem ,żeby wysyłać kopię maila niedostarczonego na jego konto – można po tym ustalić kolejność i czasy poszczególnych uczestników….Ja wiem że na pewno nie byłem pierwszy …:)

• #242623 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Tak wedlug mnie to po pierwsze niewypal mailem a po drugie z pytaniem na chlopski rozum
      – Trak powinien zwiekszyc pule nagrod
      – Powinna zostac ogloszona dogrywka poprzez dodanie jednego pytania co wy na to ?

• #242629 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jak się okazało po weryfikacji, przyszło kilka błędnych odpowiedzi i nadal jest możliwość wygrania kolejnych nagród. Odpowiedzi zgodnie z Regulaminem wysyłac na adres mailowy firmy Trak. Andrzej

• #242705 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Zachęcam do wysyłania odpowiedzi, bo jak widac Trak czeka nadal na prawidłowe. Andrzej

• #242708 Odpowiedz
      jogi
      Uczestnik

Ale można by się chyba jakoś dowiedzieć czy Ci co wysłali swoje odpowiedzi to są w gronie zwycięzców?? żeby na przykład nie wysyłać po raz kolejny…

• #242714 Odpowiedz
      maar
      Klucznik

skoro Trak ma nasze emaile to czy to tak duzy problem wysłać info np. Odpowiedzi nieprawidlowe lub odpowiedz nr.4 Błedna…
      No ale cóż…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 26
Odpowiedz na: Odpowiedź #242596 w Czytaj Telix.pl i weź udział w konkursie! Do wygrania Nawigacja TRAK GPS-515 Navigo Europa 40
Twoje informacje:

Anuluj