Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Czym tak naprawdę jest LTE wg. Orange?
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćOrange raczej w to nie wejdzie, bo to są prędkości nierealne w Polsce, i nie oszukujmy się chyba też niepotrzebne. Wystarczy, że rozwiną HSPA+ które wdrażają i będzie dobrze. Nic na siłę..
-
Anonimowy
GośćOrange swego czasu miało podpisany list intencyjny z Play w sprawie LTE, rozumie się samo przez się, że ze strony Play to nieaktualne, hmm. A więc pozostaje porozumienie z PTC, więc myślę że tu to się jednak może sprawdzić i zadziałać.
-
Anonimowy
GośćJeżeli dojdzie do porozumienia Orange z PTC to mogą na tym skorzystać klienci. Będzie więcej stacji bazowych, chętniej będą inwestować i szybciej pokryją cały kraj. Jak dla mnie wejście z HSPA+ przez Orange było idealnie wycelowane, zaczyna się walka na prędkości
-
Anonimowy
GośćMoim skromnym zdaniem po co mi prędkość 10 mbit/s skoro limit jest na poziomie 5 gb?
Pozdrawiam -
Anonimowy
GośćTo że masz limit 5Gb to nie znaczy że go stracisz dzięki większej prędkości. Dzięki szybszej transmisji danych poprawia Ci się jedynie komfort, no chyba że będziesz więcej korzystał
-
-
AutorWpisy