Czego możemy się spodziewać na targach MWC 2010?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Czego możemy się spodziewać na targach MWC 2010?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #153105 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Mobile World Congress to największe targi mobilne w ciągu całego roku, odbywające się zawsze w połowie lutego w Barcelonie. Stolica Katalonii na kilka dni zamienia się wtedy w stolicę całego telekomunikacyjnego świata. Tegoroczne targi MWC mogą przynieść wiele bardzo ciekawych, nowych telefonów komórkowych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #190272 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta LG wydaje się być najciekawszą, wśród producentów telefonów mogą pokazać nam najwięcej modeli, mam nadzieję że w Polsce LG pokaże swoje najnowsze osiągnięcia w niedługim czasie

• #190273 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem czy najciekawsze, ale ja chciał bym mieć właśnie LG Arena MAX … to już telefon-który dogania komputery stacjonarne

• #190274 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

z tego co widzę, trzeba przyznać LG ze zaprezentowali aż 7 bardzo dobrych modeli…

• #190275 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rośnie nam nowy lider na rynku, zauważyłam że u LG ilość idzie z jakością jeśli chodzi o nowe modele telefonów które pojawiły się na rynku

• #190276 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jako lider na rynku telefonii komórkowej LG ma ogromny potencjał a ich udział w rynku rośnie coraz bardziej

• #190277 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

LG jest coraz bardziej dostrzegane na rynku a ich udział masz rację coraz bardziej się zwiększa na rynku telefonii

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #190273 w Czego możemy się spodziewać na targach MWC 2010?
Twoje informacje:

Anuluj