Czas promocji świątecznych operatorów mobilnych

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Czas promocji świątecznych operatorów mobilnych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #153959 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Święta to okres, na który wielu z nas czeka z utęsknieniem. Operatorzy komórkowi także rozpoczęli gwiazdkowe promocje. Play zamierza pozyskać nowych klientów, Plus, Era i Orange walczą o ich zatrzymanie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #185138 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Duzo zmian widze na swieta przyszlo. Widze niezla oferta orange’a nawet w abonamentach i mobilnym necie. Ten abo 55, to dla mnie nie do wygadania jest.

• #185139 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja bym brał Ere, bo wychodzi najtańszy koszt wliczonej w abo minuty, a tyle ich jest , że raczej rzadko kiedy bym przekroczył

• #185140 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

darekow07: no w prepaidzie też zmiana na plus, 260 minut do wszystkich to już coś. Ktoś się orientuje przy jakim doładowaniu jest ten bonus?

• #185141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak oferta abonamentowa i prepaid 3mno to "walka o utrzymanie klienta" to ja jestem świety mikołaj..

• #185142 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a gdzie porówanie ofert biznesowych?? Bo jestem ciekawa czy pojawiła się jakaś odpowiedz na to co orange wprowadziło

• #185144 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@czardżi za doładowanie 200zł jest tyle minut. ;D

• #185145 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciekawe i pomylowe zestawienie

• #185146 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeżeli chodzi o utrzymanie to raczej Orange i Plus się spręża i wykręca żeby znowu spadków nie mieć. Nawet zauważyłem że ostatnia Orange oferta bardzo podobna (tzn skopiowana) do Ery tylko że wg mnie gorsza, gorsze dają pakiety i tylko jeden abonament do wyboru…

• #185147 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nick, jeden abo? wejdź na stronę pomarańczy i zobacz ile opcji jest do wyboru bo chyba coś przeoczyłeś, a gorszy od ery nie jest, ale na pewno inny a to różnica.

• #185148 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Spoko jak by ich strona teraz działała to bym to sprawdził z infa wychodzi na to że wszystkie te opcje są do abonamentu 55, więc rozumiem że chodzi o jeden abonament, Zresztą na innym serwisie też to poruszali.

• #185149 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No tak, tylko w jednym abonamencie – 55zl. Ale przeciez tego nikt nie ukrywa. A sama oferta jest niezla, bo mozna ja dobrze sobie ulozyc. Na forach widzialem, ze przy przedluzaniu umowy konsultanci jeszcze troche to uatrakcyjniaja.

• #185150 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jedna opcja nie czyni z tej oferty dobrej, brakuje innych rozwiązań. Zresztą ta oferta bardzo podobna do Ery. Ale i tak lepszy i większy wybór jest w Erze. Jak to będzie zobaczymy ale jednak skoro Era tyle klientów zyskała tzn że jednak ich oferta się podoba.

• #185151 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o prepaidy, to w tym roku nie ma u nikogo podwojeń czy potrojeń. Bonusy wypadają podobnie, ale w pre Orange za 50zł dostaje się 90 min tylko do sieci, w TT za tę samą kwotę 100 minut, i nie tylko do sieci, ale też na stacjonarne. Plus też daje bonus na rozmowy tylko do sieci.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #185147 w Czas promocji świątecznych operatorów mobilnych
Twoje informacje:

Anuluj