Cyfrowy Polsat i Polkomtel najlepszymi firmami polskiej gospodarki

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Cyfrowy Polsat i Polkomtel najlepszymi firmami polskiej gospodarki

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #153904 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Cyfrowy Polsat został oceniony jako najlepsza firma polskiej gospodarki i zajął I miejsce wśród wszystkich spółek odnotowujących przychody przekraczające 1 miliard złotych. Koleje miejsca w rankingu zajęli: Grupa Żywiec, TVN i Polkomtel, operator sieci Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #185386 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mvno cp nawet z wyzszym mtr daje b.słabą ofertę jednak w mobilnym internecie sadzę ze zamieszają-grupę docelową mają wśród klientów tv cp.Solorz ładnie buduje piątą(5)realną konkurencje na rynku telekom

• #185387 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja tam nie wiem jak oni wzajemnie nagradzaja sie, jak dla mnie to cale czasopismo wraz z nagroda bylo stworzone tylko po to aby kolko wzajemnej odaracji dobrze sie czulo. Co do polsatu cyfrowego, to jakos ich oferta nie do konca do mnie przemawia, wzielem na proble neostrade wraz z tv (pakiet L), i na razie gitara

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #185386 w Cyfrowy Polsat i Polkomtel najlepszymi firmami polskiej gospodarki
Twoje informacje:

Anuluj