Centertel poda Centernet do sądu

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Centertel poda Centernet do sądu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155726 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

PTK Centertel (Orange) może w sądzie domagać się zapłaty przez Centernet wielomilionowych zobowiązań minimalnych, po tym jak spółka zależna NFI Midas rozwiązała umowę o świadczenie usług roamingu krajowego – podała Grupa TP w oświadczeniu przesłanym PAP. Jednocześnie Centernet podpisał 6 maja z Polską Telefonią Cyfrową (PTC) umowę o świadczenie usług roamingu krajowego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174807 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witam Czytelników. Jutro wracam do pracy. Dziś jeszcze odpoczywam po operacji. Dziekuję za życzenia powrotu do zdrowia oraz dydymusowi za zastępstwo. Według zapewnień lekarza oko ma się dobrze:) Pozdrawiam Andrzej.

• #174808 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cieszę się bardzo i 3mam kciuki 🙂

• #174809 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ponieważ Pan Jabczyński nie pozwala umieścić mojego, poniższego komentarza do swojego błysku myśli o Centernecie na rzecznikowskim blogu więc wklejam go tutaj :

"Moje spostrzeżenia na wasz sposób działania – rozwijacie do perfekcji dział walki w sądach odpuszczając sobie walkę o klienta i inwestycje na tym polu. Nadal jesteście spółką telekomunikacyjną? Do łatki drożyzny doszywacie łatkę pieniactwa ale widocznie tylko taki model biznesowy potraficie wprowadzać w życie. Ciekawe czy na tym da się coś zarobić i na jak długo to daje stałe przychody."

• #174811 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hehe coz tak bywa widac inny operator zaoferowal lepsze warunki i lepsza jakosc wiec nie ma o co szumu. Centertel powinien odpuscic.

• #174814 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli w umowie jest taki zapis to moim zdaniem powinni zapłacić karę z nie wywiązanie sie z umowy przez Centranet.

• #174815 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przecież za centranetem kryje sie muchomor wiec przekretow bedzie wiecej

• #174816 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

swite slowa jak to Karkosikowe spoleczki 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #174808 w Centertel poda Centernet do sądu
Twoje informacje:

Anuluj