Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › CenterNet mobile 0,45 PLN cennik usług
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość100 zł /100 min do play = 1 zł /min
-
Anonimowy
GośćNie przygotować się do startu w tak długim okresie hmm Nie sądzę żeby powtórzyli sukces Play raczej będzie to drugi Mobilking to znaczy wielki szum na początku a później jeszcze szybszy upadek. Wiem ze obecnie chodzi tylko o wypełnienie zobowiązań wobec UKE.
-
Anonimowy
GośćCenternet przygotowała ofertę dla Trwam w Toruniu i Prawdopodobnie tam znajdą wielu chętnych. Ojciec dyrektor powie to nasz operator więc owieczki pobiegną po startery.
-
Anonimowy
Gośćkto by chciał coś takiego??? 😐 ceny z kosmosu, jak kolega wyżej dobrze zauważył 1zł/min do Play toż to masakra a na dodatek aktywacja 200zł
-
Anonimowy
GośćCenterNet dla wybranych! Takie powinno być hasełko reklamowe. Ciekawe czy pisiorki obowiązkowo będą musiały kupić starterki?
-
Anonimowy
Gośćcoś dziwnego jest w tej ofercie-ona raczej ma odstraszyć klientów -może o to chodzi. Chcieli wypełnić jakieś zlecenie…oferta jest i już…zobaczymy z czasem o co chodzi w tej sieci….
-
Anonimowy
Gośćciekawe czy UKE przygotuje także "Prezent" dla Ceternetu w postaci obniżonego MTRu. Może dlatego dopiero w lecie lepsza oferta gdy UKE zrówna ich szanse z Plaayem
-
Anonimowy
GośćPrzeciez to widac ze to oferta nie po to aby ja kupic ale po to zeby wypelnic koncesje. Z tego co wiem to zapowiadali docelowa oferte na lato 2009 wiec pozostaje czekac
-
Anonimowy
GośćPrzeciez to widac ze to oferta nie po to aby ja kupic ale po to zeby wypelnic koncesje. Z tego co wiem to zapowiadali docelowa oferte na lato 2009 wiec pozostaje czekac
-
Anonimowy
GośćDobry pomysł! Wreszcie jakaś ELITARNA sieć nie dla każdego! Orange ze swoim prestiżem może się schować. Tu jest drożej a i charytatywnie kasa wydawana. Najlepsza sięc jak na razie dla wydających kasę inaczej.
-
-
AutorWpisy