Cennik Usługi GG w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Cennik Usługi GG w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • #153260 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dziś w Orange można korzystać z mobilnej wersji popularnego komunikatora tekstowego Gadu Gadu. Usługa jest dostępna dla wszystkich klientów, już od 1,22 zł. Użytkownicy GG w sieci Orange nie ponoszą kosztów transmisji danych a korzystanie z usługi przez pierwsze dwa tygodnie jest całkowicie bezpłatne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #188853 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cennik nie wygląda najgorzej, no i dobra opcja z tym okresem próbnym. Jak się nie spodoba, to zawsze mozna nie aktywować.

• #188854 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange w końcu wprowadziło dedykowane GG. EraGG w TT i abonamentach jest od kilku lat, na takich samych zasadach, łącznie z okresem próbnym. Plus ma GG, nawet Play. Orange jako ostatni, ale lepiej późno, niż wcale. Opcja dobra- przydaje się.

• #188855 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda ze nie ma nic napisane o aplikacji na iPhone czy takie zasady obowiazuja czy tylko Jave ??

• #188856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Klik te zasady obowiązują tylko na SPECJALNEGO Orangowego klienta GG napisanego w javie .

• #188857 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Coś na dziś mi niedziała = …

Jakis Problemy czy co ?

• #188858 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mi to jakos nie dziala.. za kazdym razem jak wysylam tego sms’a to pisza, że usluga jest chwilowo niedostepna.. a mam ten telefon ktory byl niby testowany.. nokie 2730

• #188859 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No fajnie mam nokie 6280 i to samo ze usługa chwilowo niedostępna po postach widzę że ta chwila trwa juz ponad miesia widać jak Orange dba o klijętów walić tą sieć!! burżuje za dyche!

• #231502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja właśnie trafiłem jak odblokowali usługę gg w orange (17 sierpnia) teraz testuje i jest spoko na e65 ustawienia internet APN 😀

• #234751 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja mam taki problem: już miałam to gg na okres próbny, potem zdezaktywowałam usługę a teraz chcę do niej powrócić i nie wiem jak to zrobić. próbowałam wysyłać sms o treści GG na 8075, przysyłali mi link do tego gg ale co z tego jak po ściągnięciu nie mogę aktywować usługi? przychodzi tylko sms, że usługa na moim tel już została usunięta.. pomocy!!!

• #239629 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a czy na nokii 2700 classic bd działać to gg ?

• #240403 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaki jest kod zeby aktywowac gg na 30dni

• #241711 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mi to coś nie działa, mam Avile, lecz gdy wysyłam SMS, pieniądze schodzą z konta, ale sms’u nie dostaje.

• #244034 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak pobrać sobie aplikacje na 30 dni jakiego sms wysłać? o jakiej treści ?

• #265848 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja wysłałam sms’a i mi nie odpisują

• #280853 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ej a na nokie 2700classic działa

• #281168 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

żeby aktywowac kod na 30 dni to 60407
      a na 7 dni 60107 😉
      ale to jest na orange
      tylko na inne są inne
      😉 😉
      myśle że cos pomogłam 😉

• #308340 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak pobrać gg na nokie e65? czy jest taka możliwość?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #281168 w Cennik Usługi GG w Orange
Twoje informacje:

Anuluj