Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Cennik Usługi GG w Orange
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd dziś w Orange można korzystać z mobilnej wersji popularnego komunikatora tekstowego Gadu Gadu. Usługa jest dostępna dla wszystkich klientów, już od 1,22 zł. Użytkownicy GG w sieci Orange nie ponoszą kosztów transmisji danych a korzystanie z usługi przez pierwsze dwa tygodnie jest całkowicie bezpłatne.
-
Anonimowy
GośćCennik nie wygląda najgorzej, no i dobra opcja z tym okresem próbnym. Jak się nie spodoba, to zawsze mozna nie aktywować.
-
Anonimowy
GośćOrange w końcu wprowadziło dedykowane GG. EraGG w TT i abonamentach jest od kilku lat, na takich samych zasadach, łącznie z okresem próbnym. Plus ma GG, nawet Play. Orange jako ostatni, ale lepiej późno, niż wcale. Opcja dobra- przydaje się.
-
Anonimowy
GośćSzkoda ze nie ma nic napisane o aplikacji na iPhone czy takie zasady obowiazuja czy tylko Jave ??
-
Anonimowy
GośćKlik te zasady obowiązują tylko na SPECJALNEGO Orangowego klienta GG napisanego w javie .
-
Anonimowy
GośćCoś na dziś mi niedziała = …
Jakis Problemy czy co ?
-
Anonimowy
GośćMi to jakos nie dziala.. za kazdym razem jak wysylam tego sms’a to pisza, że usluga jest chwilowo niedostepna.. a mam ten telefon ktory byl niby testowany.. nokie 2730
-
Anonimowy
GośćNo fajnie mam nokie 6280 i to samo ze usługa chwilowo niedostępna po postach widzę że ta chwila trwa juz ponad miesia widać jak Orange dba o klijętów walić tą sieć!! burżuje za dyche!
-
Anonimowy
Gośćja właśnie trafiłem jak odblokowali usługę gg w orange (17 sierpnia) teraz testuje i jest spoko na e65 ustawienia internet APN 😀
-
Anonimowy
Gośća ja mam taki problem: już miałam to gg na okres próbny, potem zdezaktywowałam usługę a teraz chcę do niej powrócić i nie wiem jak to zrobić. próbowałam wysyłać sms o treści GG na 8075, przysyłali mi link do tego gg ale co z tego jak po ściągnięciu nie mogę aktywować usługi? przychodzi tylko sms, że usługa na moim tel już została usunięta.. pomocy!!!
-
Anonimowy
Gośća czy na nokii 2700 classic bd działać to gg ?
-
Anonimowy
Gośćjaki jest kod zeby aktywowac gg na 30dni
-
Anonimowy
GośćMi to coś nie działa, mam Avile, lecz gdy wysyłam SMS, pieniądze schodzą z konta, ale sms’u nie dostaje.
-
Anonimowy
GośćJak pobrać sobie aplikacje na 30 dni jakiego sms wysłać? o jakiej treści ?
-
Anonimowy
Gośća ja wysłałam sms’a i mi nie odpisują
-
Anonimowy
Gośćej a na nokie 2700classic działa
-
Anonimowy
Gośćżeby aktywowac kod na 30 dni to 60407
a na 7 dni 60107 😉
ale to jest na orange
tylko na inne są inne
😉 😉
myśle że cos pomogłam 😉 -
Anonimowy
Gośćjak pobrać gg na nokie e65? czy jest taka możliwość?
-
-
AutorWpisy