Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Cennik telefonów w ofercie utrzymaniowej sieci Era
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćEra ma naprawdę duży wybór telefonów. Jest w czym poszperać. Ceny niektórych naprawdę dobre. Taki cennik się przyda.
-
Anonimowy
Gośćw595 SE w orange abo 55 1zl a w nowa era 60 249zl, zegnaj zdziero.
-
Anonimowy
Gośćbez polotu. dla nowych abonentów jest taniej. zadna laska
-
Anonimowy
GośćSzału nie ma. I dlatego wybieram abo bez aparatu a aparat z allegro 🙂
-
Anonimowy
GośćSamsung Avila w Play Mixturze 30 Pro za 1 zl z minuta za 29 groszy i mozliwoscia wczesniejszej splaty zobowiazania wiec dziekuje za takie propozycje abonamentowe w Erze
-
Anonimowy
GośćZawsze można znaleźc jakiś model tańszy w 1 sieci niż w innych. w Erze przy abo 85 dla G2 tel jest tańszy o 500 zeta niż w podobnym abo w Playu
-
Anonimowy
GośćW Erze nie ma hero tylko jest Era G2 Touch – zmarkowany HTC Hero przygotowany dla sieci T-Mobile Era i sprzedawany tylko w specjalnym abonamencie.
-
Anonimowy
GośćPlik jest uszkodzony nie można go otworzyć…Naprawta to bo cennika nie mogę poczytać.Dziękuje z góry….
-
Kan
KlucznikU mnie jest wszystko w porządku, plik z pdf się otwiera. Andrzej
-
Anonimowy
GośćTylko że Hero i Touch to te same telefony a cena znacznie niższa w Erze niż w Play. Do tego wg mnie lepszy pakiet jest w Erze mimo że niższy bo nie trzeba przejmować się zasięgiem.
-
-
AutorWpisy