Start › Forum › Inne › Do pośmiania › Blue Hustler w CP zastąpi program Playboy TV
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 6 miesięcy temu przez
Zaklinek.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćMam już kanał Blue Hustler:) Cyfrowy Polsat trafił w dziesiątkę z tym kanałem. Polecam wszystkim zainteresowanym:)
-
Anonimowy
Gośćlipaaaa!!! cakowita porażka-gorsze nawet od playboya…odradzam!!!
-
Anonimowy
Gośća miałeś okazję oglądać ten kanał? Z opinii którą widzę wnioskuję że nie. Dla mnie ten kanał jest dużo lepszy nisz Playboy, można powiedzieć ciekawsza tematyka:) Polecam!
-
Anonimowy
GośćPopieram enojoy. Playboy już swoje latka ma i jeżeli chodzi o tego typu kanały to jest nudny jak flaki z olejem. Hustler zarówno jako pismo jak i kanał tv jest o wile ciekawszy, pikantniejszy, że tak powiem.
-
Anonimowy
GośćSłyszałem, że jest możliwość aby kanał Hustler wszedł na antenę w wersji "hardcore", hmm… to by było coś:) Miejmy nadzieję że Polsatowi się uda:) pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćApropo hardcore to znaczy że ten hustler jest raczej soft
czy pokazuja wszystko czy trzeba się domyślać
jak w darmowych pokazach np stacji TV100
-
Anonimowy
Gośćczy wszystko widać w tych filmach czy są zastawione tak jak w normalnej telewizji ?
-
Anonimowy
Gośćnie wiecie czy przez dzień są puszczane jakieś powtórki czy coś? pracuje przeważnie na nocnej zmianie i tylko w dzień mógłbym troche obejrzeć.
-
Anonimowy
GośćTen kanał to jakaś lipa. Nadają tylko w godzinach 23:00 – 05:00. A w dzień cisza. W dodatku oglądanie modelek, które rozbierają się do "połowy" jest nudne. Jednym słowem porażka.
-
Anonimowy
Gość[b] [/b]Dno badziewie nie polecam
-
Anonimowy
Gośćktos mi powie kod pin do tego canalu TV?
-
Anonimowy
Gośćda ktos pin do tego kanalu ??
-
Zaklinek
CzłonekA ile taka przyjemność kosztuje? 😀
-
-
AutorWpisy