Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Blokada SMS i jak schodzą promocje w Orange
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd dziś w Orange jest możliwa Blokada SMS. Dotyczy to zarówno powiadomień o kosztach rozmowy realizowanej ze środków z konta głównego, jak i konta promocyjnego. Kolejną nowością jest to, że środki z konta promocyjnego można wykorzystać na SMS, MMS, połączenia w Orange i na stacjonarne oraz na transfer danych.
-
Anonimowy
GośćDziś Orange spojrzał jeszcze bardziej przychylnie na pre-paidowców niż dotąd to robił. Usługi są ok.
-
Anonimowy
GośćTor nie rozśmieszaj mnie a w ogóle to się zasiedziałeś w pracy do 20 robicie w tym srorengu?
-
Anonimowy
GośćNa pewno dzisiejsze promocje sa fajne, w koncu moglem skorzystac z kilkuset zlotych na koncie promocyjnym, ktore wczesniej do niczego mi sie nie przydaly procz orange 🙂 .. a i tak pic na wode, bo dzis przelaczam sie do Play, gdzie bede mial lepiej 🙂
-
Anonimowy
GośćJa podchodze z dystansem do ofert jak i planow Orange, skoro ich prezes przedstawil plan rebrandingu neo na orange a potem sie z tego wycofal i odlozyl na przyszly rok to troche dziwne.
-
Anonimowy
GośćNa stacjonarki ? to jutro sprawdzę. Ciekawe jak przedłużyć ważność tych promocyjnych 300zł, bo realnie to wykorzystam może 3 zł 😀
-
Anonimowy
GośćA dla mnie jest to ok. W końcu jest jasno powiedziane co i jak w tym prepaidzie…
-
Anonimowy
GośćA dotyczy to też doładowań promocyjnych które przyznają za Orange Freedom?
-
-
AutorWpisy