Blog+TV: 2 razy więcej doładowania w 36.6

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Blog+TV: 2 razy więcej doładowania w 36.6

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150419 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W sieci 36.6 trwa promocja, w ramach ktorej po aktywacji za pomocą bezpłatnego kodu *136*11*53#, każde doładowanie w wysokości 30, 50 i 100 zł jest bonus w wysokości kwoty zasilenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241801 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

już by się nie ośmieszali. Szkoda że nie w 2 godziny trzeba wydzwonić i tylko do prezesa bauca. Jakaś totalna żenada te całe 36i6 Dla chorych. Powinno być ze 39 albo 40 stopni w cieniu. Bardziej adekwatnie 🙂

• #241812 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zamiast tego wolałbym otrzymać dodatkowo 5% kwoty doładowania ale do wszystkich sieci i bezterminowo.
      Dzięki usłudze Mówisz Masz uzbierałem 2 godziny do Polkomtela. Jest jednak problem, bo nie mam znajomych w Polkomtelu.

• #241856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No średnia promocja, ale nie mogą przecież nie dawać nic. Ja mam numer w Heyah i Play i zdecydowanie są lepsze od tego co proponuje powyższa sieć. W Heyah teraz jest kolejny raz podwójne doładowanie bez żadnych limitów czasowych i ograniczeń do rozmów po sieci, czyli tak jak powinno być wszędzie.

• #241990 Odpowiedz
      webis
      Członek

Wątpię czy wiele osób będzie z tego korzystać. Może być ciężko wydać kasę w tak krótkim czasie i to na połączenia wewnątrz sieci. Kiedy w Tak Taku są podwójne doładowania, to nie ma takich ograniczeń.

• #242407 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wydanie takiej sumy pieniędzy w tak krótkim czasie jest wg mnie niewykonalne. Trzeba byłoby bez końca siedzieć na telefonie i pisać smsy, ale i tak nie przecież nikt nie ma wszystkich znajomych w jednej sieci. Ja doładowując się w Heyah za 100 zł dostaję drugie 100 na konto główne do wykorzystania do czasu aż mam aktywne konto na połączenia wychodzące i co najlepsze do wszystkich sieci.

• #243790 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a jak sie aktywuje ta promocje z tym gratisem 2 razy wiecej do doladowania to nie wylacza innej uslugi jakie sie ma??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #241812 w Blog+TV: 2 razy więcej doładowania w 36.6
Twoje informacje:

Anuluj