Błąd w Stanie Darmowym wyeliminowany a środki automatycznie zwrócone klientom

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Błąd w Stanie Darmowym wyeliminowany a środki automatycznie zwrócone klientom

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #152891 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Błąd w systemie spowodował naliczanie opłat za połączenia mimo posiadania „Stanu Darmowego”. Problem został szybko wyeliminowany a wczoraj automatycznie zwrócono wszystkie niesłusznie pobrane środki z kont użytkowników.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191574 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Świetna wiadomość, jednak można. Play dużo zyskał u mnie. Rafaik zadziałałeś?

• #191577 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam chciałbym sobie zakupić jakis telefon na karte i wacham sie pomiedzy tk-takiem a play fresch doradzcie bo ciężko mi sie zdecydować.

• #191580 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A nad czym się tu zastanawiać??Oczywiscie że trzeba wziąć Play!!!

• #191581 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A jakieś argumenty ? widzialem reklame w tam bylo ze smsy po groszu a w play po 9 groszy

• #191583 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panie "wybiórcza", ile tych SMS’ów tak mniej więcej potrzebujesz? Większość do sieci Era? W TT dostępne są w pakiecie za 6zł=600SMS do sieci Era na 30dni (ewentualnie za 7,32zł=100SMS bezterminowo, ale to już raczej słaba cena 7,32gr/SMS). Jak wyślesz mniej niż 120 miesięcznie = 6gr (w przeciągu 90 dni) i to tylko w sieci Era to wyjdzie drożej niż w PF (przy doładowaniu 50zł otrzymasz 2000 SMS na 50 dni jako premia).

Wysyłając także 30 SMS do innych sieci z pakietu w TT musiałbyś wysłać ponad 200 = 3gr + 30*0,18gr, aby cena jednostkowa była niż niż w PF.

Powyższe wyliczenia są poprawne jedynie przy uwzględnieniu, że doładowujesz raz na kwartał za 50zł, czyli minimalna kwota utrzymania aktywnego numeru na wychodzące w W3.

• #191584 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brawo,brawo PLAY leci trzeci miesiąc tego roku a playonline zaledwie w 10 miejscowosciach.REWELACJA.

• #191585 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem to moj pierwszy telefon a mam juz 17lat prosze sie nie smiac nie wiem gdzie bede dzwonil

• #191586 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

raczej sporadycznie bede gdzies dzwonil raczej nie sprecyzowane kierunki co wybrac aby kasa nie przepadała jak nie wykozystam np. w miesiac.

• #191587 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wybiórcza, nikt się nie śmieje. Zawsze musi być ten pierwszy raz.

Podpytaj najbliższych znajomych w jakich sieciach mają telefony. Jeżeli nie mają to w jakich planują.

Skoro nie jesteś dobrze zorientowany w swoich potrzebach to zastanów się czy wydzwonisz przynajmniej 50-60 a najlepiej ponad 100 minut na stacjonarne w miesiącu i wtedy weź na początek Play Fresh (pakiet 100 minut za 5zł). Tam każde doładowanie od 5zł pozwala tobie na w zasadzie nieograniczone czasowo korzystanie z telefonu (przez 1 rok).

• #191588 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play czekamy na 20gr do wszystkich

• #191590 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jade na stacje paliw kupić Play Fresh mam nadzieje że bedzie ok

dzieki za porady

• #191592 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

a i smsy masz za darmo po kazdym doladowaniu pamietaj o pakietach a bedziesz mial naprawde tanio

• #191593 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Według mnie powinna wziać Play Fresh, jeżeli dzwoni do wszystkich sieci i nie zamyka sie w obrebie jednej.

To samo z Sms.

Byle nie Plus’a, bo zasypują komunikatami typu "nie masz srodkow na koncie doladuj konto bla bla" moze przyjsc nawet 50 dziennie 🙂

jezeli zalezy jej na dlugim stanie konta to tez play.

Miłego wieczoru

• #191594 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play czekamy na 20gr do wszystkich bez zakupu pakietów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #191581 w Błąd w Stanie Darmowym wyeliminowany a środki automatycznie zwrócone klientom
Twoje informacje:

Anuluj