Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Blackberry dla klientów indywidualnych w Erze
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTradycyjnie juz MAŁO minut za ta cene. Era kojarze wlasnie z tak dziwnie skrojonymi ofertami, minut jak kot naplakal i najmniejsza z mozliwych paczek do internetu. Sama cena Blackberry Ok.
-
Anonimowy
GośćTych minut niby niewiele, ale za to jest pakiet danych i usługa Blackcberry, normalnie warta 23 pln miesięcznie. w taryfach bez netu Era daję najwięcej minut na rynku
-
Anonimowy
GośćPodoba mi się, żebym wiedział to bym poczekał i dopiero teraz to wziął. Minuty jak minuty, ale dostaje się internet i dodatkowo usługę blackberry która trochę kosztuje a mając ją wykupioną informuje nas o nowej poczcie nie korzystając z internetu (limitu).
-
Anonimowy
GośćDroga Ero 500 mb to za mało co najmniej trzeba 1gb.
-
Anonimowy
GośćNie prawda ja w Iphonie też mam 500mb i wykorzystuje raptem 200mb. A korzystam często i gęsto więc jest w zupełności wystarczające. A oferta Ery jest niezła super że dołączyli i net i maila BB.
-
-
AutorWpisy